AKTUELNO

Monstrum Marko Nikolić (43), koji je pre tačno mesec dana u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), u zatvoru se ponaša mirno i normalno.

Kako pišu beogradski mediji, Nikolić u Centralnom zatvoru deli sobu sa trojicom osumnjičenih i do sada nije pokazao znake kajanja niti bilo kakvu emociju.

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavno, jede, spava, gleda televiziju, i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvorenika jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da oni nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - rekao je izvor iz zatvora.

Marku Nikoliću je pritvor do 30 dana određen 14. jula u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Foto: Informer

S druge strane, Majina sestra Branislava i njen sin iz prvog braka od tuge ne mogu da dođu sebi. Prijatelj Majine porodice objašnjava da se Branislava od tuge i šoka razbolela odnosno da ima srčanih problema.

- Ta osoba je uništila sve oko sebe, digla je ruku na svoje dete, pa ubila nekog s kim je delila koru hleba. Namerno kažem osoba, jer da je čovek ili životinja, ovo se ne bi desilo i on ne bi sve oko sebe zagadio. Ne želim ni da pomišljam šta mu je bilo u glavi kada je digao ruku na dete, a i na Maju. Nikome u životu ne želim zlo, pa ni njemu. Želim mu da živi 200 godina u zatvoru - kaže rođak ubijenih.

Prema njegovim rečima, porodica se brine zbog Branislavinog zdravlja.

- Ona svaki dan ide na groblje, a onda se mnogo potrese. Pokušavamo da joj pomognemo koliko se može, ali utehe nema - navodi ovaj rođak.

Prema rečima prijatelja porodice ne zna se kada će početi suđenje i dokle je stigla istraga.

#Centar za socijalni rad

#Marko Nikolić

#Rakovica

#Ubistvo

'