AKTUELNO

Izvor iz zatvora tvrdi da je, Marko Nikolić (43), koji je prošle nedelje nožem presudio supruzi Maji Đorđević (38) i udavio sina Mihaila u zatvoru miran kao bubica.

Dvostruki ubica nalazi se u Centralnom zatvoru u Beogradu sa još trojicom zatvorenika u ćeliji.

- Ne pravi probleme i ne žali se na uslove u kojima se nalazi. Redovno jede, ali jedva da komunicira sa ostalima. Stražarima se ne žali – tvrdi izvor u CZ.

Foto: Pink.rs

Međutim, ono što je svakako bilo očekivano jeste reakcija ostalih zatvorenika na Nikolićev odlazak. Kad su čuli da je ubio ženu i dete, rešili su da mu zaprete.

- To je prva reakcija ostalih. U zatvoru najgore prolaze ubice dece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga "rasporiti, da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dete", drugi su mu pretili da će "osetiti mušku ruku na sebi", treći "da će se kajati, ali da umreti tako lako neće" - kaže izvor.

Pročitajte još: MONSTRUM PROGOVORIO! Optužio MRTVU SUPRUGU: Ceo život sam loš čovek, ali sam žrtva žene

Marko Nikolić je u sredu posle podne, naočogled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušavali da zaustave nasilje.

#Rakovica

#Ubistvo

#Zatvor

'