AKTUELNO

Nakon pet dana potrage i šestodnevnog nestanka pripadnici MUP Srbije juče su u ataru sela Moravac pronašli tri tela nestale porodice Đokić iz Aleksinca.

Narodni poslanik Bata Jugović komentarisao je ovu temu u jutarnjem programu "Novo vikend jutro" kod Jovane Jeremić i tom prilikom istakao kako je šokiran što se dogodio ovakav zločin.

Kaže i da je ranije, kada je bio student, uvek stopere primao u svoj automobil, ali da je to prestao da radi baš nakon ovakvih zločina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iz Čačka, nije to toliko veliki grad, veći je od Aleksinca. Ja sam šokiran da je to moguće. Zamislite, za nas političare se svašta piše i neko za mene da napiše da imam velike novce, koje u suštini nemam, i treba neko da me otme i ubije - kaže Jugović i dodaje:
Mislio sam da smo sa tim otmicama završili. Mene zanima i da li je počinilac iza sebe imao krivična dela. Ja sam uvek ranije stoperima stajao, pogotovu kada sam bio student na završnoj godini fakulteta. Kada vidim neko da stopira tamo u Ljigu, baš Jovana pored tvoje kafane, ja ih povezem. Kasnije, kako su ti naslovi izlazili i dešavale se ovakve stvari, prestao sam to da radim. Bude mi žao, ali iz tog nekog straha više ne - rekao je Jugović.

Foto: TV Pink Printscreen

Politikolog Vladimir Pavićević kaže da ovakvih ubistava sigurno ima i u Crnoj Gori, ali da se, kako dodaje, žitelji ove zemlje više interesuju za politiku.

Sigurno toga ima i u Crnoj Gori. Ljudi koji žive u Crnoj Gori su više tradicionalno zainteresovaniji za politiku - rekao je Pavićević.