AKTUELNO

Automobil, za koji se veruje da pripada nestaloj porodici Đokić iz Aleksinca, pronađen je danas u ataru sela Tešica.

Kako prenose mediji, automobil je pronađen na nepristupačnom terenu, a policija je odmah blokirala čitavo područje i zabranila prolaz svima, kako ne bi došlo do uništavanja dokaza.

Foto: Pink.rs, Kurir.rs/Marko Smiljković, Informer.rs/D. K.

U zapaljenom vozilu nisu pronađena tela.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika Kriminalističke policije, koji pažljivo češljaju teren ne bi li pronašli tragove koji će policiju odvesti do tročlane porodice kojoj se u nedelju izgubio svaki mogući trag.

Podsetimo, Goran Đokić (57) se u nedelju sa suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) vraćao iz sela Moravac, gde je bio u kući svoje majke.

Foto: TV Pink Printscreen/KURIR.RS/MARKO SMILJKOVIĆ

Oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je kamera uočila baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva, ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu.