AKTUELNO

Aleksinac je zavijen u crno.

Četvorica mladića nastradala su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Nemačkoj. Sva četvorica krenula su da rade na gradilištu, ali do tamo nisu stigli. Porodice su neutešne.

Strašna nesreća pogodila je porodice Milana Lepojevića (27), Nikole Stankovića (31), Miloša Utkovića (32) i Srđana Asanovića (42). Svi oni su krenuli trbuhom za hlebom da bi radili na građevinskim objektima.

Foto: Printscreen društvene mreže, Pixabay.com

Velika fotografija i uspomene – sve što je ostalo majci iz Aleksinca od sina jedinca.

- Čuli smo se u 8 ujutru, posle toga sam zvala, zvala, zvala... Kontaktirali smo i naše ljude koji su bili tamo, ali bez uspeha. Tek uveče u 10 smo saznali šta se dogodilo – kaže majka nastradalog Aleksinčanina, Olivera Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

„Zašto baš ti, brate moj“, reči su strica Bobana dok gleda fotografije nastradalog bratanca i plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijatelj nastradalog mladića iz sela Kužnica, Kristijan Duraković, objasnio je da su momci kobnog dana krenuli na posao, ali da dotamo nisu stigli.

- Pošli su oko 4 popodne, a nesreća se dogodila u pola 10 ujutru, barem smo tako videli u novinama – kaže prijatelj.

Četiri porodice zavijene su u crno.

- Moj sin je otišao u Nemačku da radi, usput da vidi usput i svoju ćerku – kaže za Pink Milojko Lepojević, otac nastradalog mladića iz Lužnica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od putnika u kolima bio je i mladić koji je u Nemačku otišao kako bi zaradio za dug za struju svog oca. Majka ovog momka kaže da joj se sin javio kada je prešao granicu, a onda još jednom kada je ušao u Nemačku. Otad ga više nije bilo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zvali smo, ali se niko nije javljao. Nisam se nadala da je takva tragedija, ali eto... – kaže neutešna majka.

Video: TV Pink Printscreen

#Aleksinac