AKTUELNO

Uzrok požara, kako mediji nezvanično saznaju, je sveća.

U stravičnom požaru, koji se desio noćas oko 3 i 30 u Šašincima kod Sremske Mitrovice, izgorela je sedmogodišnja Ljubica J, dok su njena majka, brat i sestra u teškom stanju.

Uzrok požara, kako mediji nezvanično saznaju, je sveća, pošto je porodica živela u neuslovnoj kući bez struje na samom početku sela kod vašarišta.

Foto: Informer.rs

- Sestra je vrištala i zapomagala upomoć! To me je probudilo negde oko tri sata nočas! Bio je dim svuda oko nas, požar je već zahvatio pola kuće. Sestra je razbila prozor i razvalila vrata, deca su vrištala! Bilo je jezivo!... Ščepao sam decu i potrčao napolje, nisam video da Ljubica fali - kroz plač priča Željko, ujak nastradale devojčice.

Kada su videli da sedmogodišnje Ljubice nema, već je bilo kasno.

Vatra je buktala i zahvatila celu kuću i devojčicu u njoj. Mitrovački vatrogasci stigli su ubrzo po pozivu, ali devojčicu nisu mogli spasiti!

Njeno ugljenisano telo nađeno je kako sklupčana leži pored kreveta zajedno sa mačkom.

Foto: Informer.rs

Majka (27) živela je sama sa četvoro dece.

- Majka sa dvoje dece primljena je u bolnicu u ranim jutarnjim satima, gde su odmah zbrinuti na Dečijem odelenju. Zbog tekih opekotina devojčica je upućena u Institut za majku I dete u Beogradu, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

#Požar

#Sremska Mitrovica