AKTUELNO

Ispovest ove devojke je izazvala buru na društvenim mrežama.

Rakel Sojka na Tiktoku je otkrila detalje svog pomalo nekonvencionalnog detinjstva jer je živela u kući s ocem i majkom, ali i s njenim bivšim i trenutnim suprugom.

Rakel je svu trojicu smatrala svojim očevima. Objasnila je da je živela s majkom, njenim prvim suprugom kojeg su zvali "Bil tata", zatim njenim trenutnim suprugom "Tata Ričem" i vlastitim ocem "Tata Pitom".

"Živimo zajedno godinama i godinama i godinama. Kada sam počela da idem kod drugarica, videla sam da su se neke od njihovih mama ponovno udale. Uvek sam ih pitala gde je njihov prvi suprug, je li na poslu i zašto nije ovde, ali one su se uvek pitale zašto bi bio s njima", ispričala je Rakel.

Ona je rekla da majčin prvi i sadašnji suprug te njen otac žive pod jednim krovom. Devojka je ispričala kako se njena majka udala za tatu Bila kad je imala 17 godina te je s njim dobila dete, ali se razvela. Njena se majka nakon toga udala za tatu Riča i s njim je dobila dvoje dece, a potom su se razveli.

Rakel je objasnila da je, kad je njena mama imala 44 godine, upoznala tatu Pita i na kraju dobila nju. Nakon toga, majka joj se ponovno udala za tatu Riča i oni su još uvek u braku.

Tada su, pre nekoliko godina, dok je Rakel živela s mamom i Ričom, druga dva oca imala zdravstvenih problema, pa su se preselili kod njih.

#Devojka

#Ispovest

#Majka

#Otac