AKTUELNO

Inspektori srpske policije spremaju se za put u Nemaču, gde bi u zatvoru u Frajburgu trebalo da ispitaju Katalina Dorinela, kamiondžiju iz Rumunije, koji bi mogao biti ubica pevačice Jelene Marjanovcvić.

Kamiondžija Katalin Dorinel se nalazi u pritvoru zbog ubistva Gabrijele K., koja je usmrćena na identičan način kao i srpska pevačica.

Policajci treba da ispitaju kamiondžiju da bi došli do potencijalno bitnih informacija za slučaj ubistva Jelene Marjanović. To nije jednostavno jer treba da se dogovore predstavnici dve države, ali i da uhapšeni bude u stanju da odgovara na pitanja, jer su ga drugi pritvorenici prebili i trenutno se nalazi u izolaciji na lečenju - rekao je izvor iz policije.

UHAPŠEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Priznao zločin?

Naši inspektori sa sobom treba da ponesu i jedan od dokaza koji bi trebalo, van svake sumnje da veže kamiondžiju za mesto ubistva. U pitanju je DNK, koji je pronađen na donjem vešu nesrećne Jelene Marjanović.

Foto: Printscreen Youtube

- Način izvršenja ubistva, koji je preslikan u četiri slučaja, u Nemačkoj, Austriji, Rumuniji i Srbiji, za sada je samo indicija, a za osudu i rešavanje slučaja potrebni su čvršći dokazi. Zbog toga će u Nemačkoj biti odnet i uzorak DNK, koji je pronađen na donjem vešu žrtve, a koji je do sada vođen kao biloški trag nepoznate osobe. To je bio važan trag u istrazi, ali bez uzorka sa kojim će se poklopiti bezvredan. Ukoliko dođe do poklapanja, svaka odbrana kamiondžije pada u vodu jer nema ni jednog logičnog objašnjenja kako njegov DNK može da dođe u dodir sa odećom žrtve, osim da je on počinilac ovog gnusnog zločina - kaže izvor.

#Istraga

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'