AKTUELNO

Nikola Stanković (28) i Mirjana Mirosavljević (27) nalazili su se na "jamahi" koja je pri punoj brzini udarila u automobil marke "tojota" kojom je upravljao Aleksandar Matić iz Kovina.

Tragičan udes dogodio se juče oko 15.30 u Ripnju, na Kragujevačkom putu kod skretanja za Vrčin.

- Puklo je odjednom kao bomba. Devojka je pala sa motora, slomila obe noge, i počela da vrišti - priča Robert Tot, očevidac stravične nesreće navodeći da je motor išao sigurno 120-130 na sat i prešao u suprotnu traku u krivini.

Automobil se uključio sa puta za Vrčin na glavni put, i čim se ispravio motor je udario u njega. To je bilo strašno. Momak koji je vozio motor se zakucao u šoferšajbnu i probio lim od kola sve do suvozačevog sedišta. Devojka je pala sa motora, obe noge su joj se slomile i ostala da leži i vrišti. Motor je od udarca preleteo preko kola i odleteo skoro 30 metara dalje, priča Robert Tot, jedan od svedoka nesreće.

Odmah su u pomoć pritrčali okolni meštani i skinuli Nikolu sa krova automobila i položili na bok na asfalt, dok je povraćao krv. Kako kažu očevidci, oboje su još bili živi kada su ih uneli u sanitetna kola Hitne pomoći.

- Žena koja je bila na mestu suvozača automobila je bila oblivena krvlju i isečena po licu, ali mislim da nije bila ozbiljnije povređena. Samo čudom je preživela, jer se njeno sedište slomilo i poleglo kada je momak sa motora proleteo kroz staklo i udario pravo u nju. Ne znam kako, ali muškarac koji je vozio automobil nije imao ni ogrebotinu - priseća se potresnih scena Tot.

Saputnici iz automobila u koje je motor udaro, su mladi verenici i trebalo je da se venčaju u subotu. - Čuo sam kad je neko rekao da su vereni, i da im je svadba zakazana za subotu. Ne znam da li će da odlože svadbu, ali sreća što su uopšte živi - kaže Rober Tot.

#Motorcikl

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'