AKTUELNO

U saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca poginula je 21-godišnja Tamara Stojanović, dok je njena drugarica povređena.

Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca izgubila je život u nedelju kada je automobilom "opel korsa", kojim je upravljala, sletela s puta i udarila u stub. Sa njom je u vozilu bila je i njena drugarica Jelena M, takođe iz istog mesta odakle je i poginula Tamara.

Nesreća se dogodila u mestu Trbušnica, a prema nezvaničnim saznanjima, Tamara Stojanović poginula je na licu mesta.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

U gradu u Šumadiji brzinom svetlosti je odjeknula vest o smrti njihove mlade sugrađanke.

Tamara je pohađala ekonomsku školu "Slobodan Minić" u Aranđelovcu, a prema rečima njenih poznanica bila je uvek raspoložena i druželjubiva.

- Tamara je bila divna osoba, komunikativna i druželjubiva. Ne možemo da verujemo, užasna vest. Volela je životinje, imala je psa i svuda je volela da ide sa njim. Bila je vredna i pomagala je roditeljima u salonu nameštaja - rekla je za poznanica poginule Tamare.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Ona je smogla snage da priča i jedna njena drugarica, sa kojom je bila nerazdvojna. Kako kaže, iako je svesna da Tamare više nema, kao da još čeka da čuje njen glas.

- Sa Tamarom sam počela da se družim još od 1. godine srednje škole. Bile smo nerazdvojne, svaki dan zajedno, mnogo puta smo prespavale jedna kod druge. Tamara je bila tako vesela devojka, pozitivna i srećna. Mnogo sam je volela... - priča njena najbolja drugarica.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kako kaže, Tamara je živela sa sestrom, majkom i ocem. Radila je u porodičnoj firmi.

- I sad je samo zovem i čekam da se javi, da mi kaže: 'E živa sam, nisam poginula, dobro sam... - priča ova devojka.

Pročitajte još: AUTOMOBILOM SLETELE SA PUTA - STRAŠNA TRAGEDIJA KOD LAZAREVCA: Mlada Tamara (21) NASTRADALA NA MESTU, druga devojka prevezena u bolnicu!

#Lazarevac

'