AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Odličan radni start očekuje većinu Ovnova, da bez žurbe, ali uz dosta angažovanja uspešno i bez većih prepreka ostvare svoje zacrtane radne ciljeve. Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrešavanjem.

Foto: Pixabay.com

BIK

Dosta obaveza očekuje prvog radnog dana u sedmici većinu tipičnih Bikova. Pozabavite se odrađivanjem zaostalih obaveza, i ukoliko je potrebno zatražite pomoć od osoba iz bliskog poslovnog okruženja. Povoljan je dan ukoliko ste naumili da povedete razgovor sa dragom osobom o nekim važnim budućim temama. Pomoći će vam i dobar prijateljski savet.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla. Tipični Blizanci mogli bi da očekuju i nešto žučniju verbalnu diskusiju sa poslovnom konkurencijom. Moguće je da tokom ovog dana ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Od početka prvog radnog dana u sedmici čekaju vas velike obaveze i povećan obim posla. Rakovi sve postižu samo da se dovoljno dobro organizuju i zatraže minimalnu pomoć. Nemojte da vas iznenadi ljubavna varnica koja može danas zaiskriti u poslovnom okruženju.

Foto: Pixabay.com

LAV

Za najtipičnije predstavnike znaka Lava danas bi možda nabolje bilo da deluju iz ilegale i tako izbegnu eventualne situacije verbalne konfrontacije. Dan nije povoljan za krupne odluke i poteze, ali svakako jeste prilično korektan za koketiranje, flert ili neko lagano, opušteno dešavanje.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Pridržavajte se svog detaljno isplaniranog redosleda profesionalnih aktivnosti i nema razloga za brigu. Niste u svom najboljem ljubavnom elementu, ali to ne znači da se morate prepustiti potpunoj letargiji, pozitivno razmišljanje i osmeh nikada nisu suvišni.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Umesto forsiranja, možda bi danas najbolje bilo da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od poverenja. Nedavno ostvareno novo poznanstvo uglavnom preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi, a danas je vrlo verovatno novo poznanstvo sa još jednom veoma interesantnom osobom.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno odradite na sasvim zadovoljavajući način, a moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou, ukoliko ne, biće prilika u narednom periodu.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza, većina Strelaca ne bi trebalo da brine zbog eventualnog povećanja obima posla. Bez obzira na to koliko ste umorni ili neraspoloženi za dešavanja na ljubavnom polju, uvek se pronađe neka rezervna energija što će vam dati podsticaj.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Oslonite se na sopstveno iskustvo i budite direktni u ophođenju sa osobama koje vam nisu naklonjene, i samo tako ćete neke stvari isterati na čistac na vaše veliko zadovoljstvo. Odličan dan je da se sa puno pažnje i ljubavi posvetite u potpunosti i iskreno vašoj dragoj osobi. Uživajte.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Pokušajte da se uz bolju organizaciju i preraspodelu obaveza na prioritete, izborite danas sa povećanim obimom posla i obaveza. Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vremena posvećenog ljubavnim dešavanjima mogu danas doneti Vodolijama više pozitivnih stvari i benefita za budući period.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Iako vas očekuje povećan obim posla, nemojte paničiti, kako biste izbegli eventualne greške u nizu. Završićete sve svoje obaveze uspešno. Lepi događaji u sferi ljubavi potencijalni su razlog da se zanesete i makar na trenutak isključite iz realnih dešavanja. Uživajte.

Foto: Pixabay.com,

Autor: