AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Zarada kroz komunikaciju, prihodi koji dolaze iz susednog mesta ili države. Povoljno za one koji se bave trgovinom i telekomunikacijama. Voljena osoba vam popravlja raspoloženje. Flert sa Blizancem ili Vagom. Mogli biste da probate neke nove tehnike disanja radi smirenja.

Foto: Pixabay.com

BIK

Imate utisak da vas neko iskorišćava ili sumnjate u namere ljudi kojima ste okruženi. Proverite sve na vreme. Zauzeta osoba se trudi da vas impresionira. Inače se držite svojih principa, ali danas vam je dosadno - pa ćete mu pružiti priliku. Problemi sa alergijama.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Promena planova u zadnji čas. Dan je povoljan za one koji rade sa decom ili mlađim ljudima. Niste baš zadovoljni prethodnim dešavanjima, pa zato dajete šansu novom kandidatu. Ako ste u braku, partner će predložiti zajednički put. Možda vam se pogoršao vid.

Foto: Pixabay.com

RAK

Sabrali ste sve utiske, pa idete u akciju. Nećete sve probleme rešiti danas, ali ćete bar definisati granice. Stara ljubav zaborava nema! To je tako sa svim Rakovima. Ipak se ne nadajte previše, možda je samo u prolazu… Bolovi u kičmi i donjem delu leđa.

Foto: Pixabay.com

LAV

Potpuno ste neusaglašeni sa okolinom. Jedino ako ste na visokom položaju možete imati dobar dan. Zbunili ste i sebe i partnera. U vama su se probudile neke tuge kojih niste bili svesni. Svako ima pravo na slabosti, čak i Lav. Uradite neophodne analize.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Fortuna u vašem drugom polju može da donese povoljne okolnosti da ostvarite neku manju zaradu. Velika očekivanja ostavite za neki drugi dan. Novo poznanstvo će vas potpuno zaslepeti! Bićete opijeni i prepustićete se, pa šta bude… Nizak pritisak i problemi sa zubima.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Povoljan dan za odnose sa inostranstvom. Nema nekih novosti danas, iako ste ih možda očekivali. Postali ste nestrpljivi. Dok na nekog čekate, druga prilika se može ukazati u svakodnevnom okruženju. Danas imate dosta energije, preporučuju vam se lagane vežbe ili ples.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ne možete da podnesete da zavisite od tuđeg novca. Povoljna prilika za dodatni zaradu ili honorarni posao “sa strane”. Vaš partner menja mišljenje non stop ili preuzmite inicijativu ili produžite dalje. Nikako da čekate previše. Problemi sa očnim pritiskom.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Neko od podređenih vam može nešto zameriti ili vam ukazati na neki realan problem. Niko ne zna da sada stvari nisu u vašim rukama. Preuzimate inicijativu sa osobom sa kojom osećate intelektualnu povezanost iako do sada niste imali flert… Prijatna noć na vidiku. Malo ste nervozni. Problem sa probavom.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Razmišljate o tome da pronađete dodatni posao. Potreban vam je novac. Možda biste sve to i stigli, kada bi dan trajao 48 sati. Mogući nesporazumi sa voljenom osobom. Nemate baš iste ciljeve. Ovan može da vam predstavlja konkurenciju. Bez većih problema danas.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Racionalno ste došli do nekih zaključaka. Popravićete sami svoju situaciju. Najuspešniji ćete biti u trgovini, komunikacijama, pisanju i radu sa ljudima. Imate elana, osećate se podmlađeno pa vam ne smeta što treba da trčite na par strana danas. Dobro se osećate.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas ćete obaviti neki posao veoma uspešno. Iako okolina nije verovala, uspeli ste da se izvučete iz velikih problema! Manji problemi sa ukućanima. Situirana osoba želi sa vama više od prijateljstva. Loš izbor namirnica dovodi do zdravstvenih problema.

Foto: Pixabay.com,

Autor: