AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Sa velikom mukom, ali nekako ipak uspešno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Ovnova preko je potreban odmor. Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana. Dovoljno se naspavajte.

Foto: Pixabay.com

Bik

Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizuju poslovne ciljeve. Gotovo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja. Proverite dostupnost osobe koja vam se dopada. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Bićete i tokom ovog petka veoma aktivni kada je komunikacija u pitanju. Ipak povedite računa o brzini izgovorenih reči. Prilično buran i promenljiv dan čeka vas na polju ljubavnih odnosa. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom. Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju.

Foto: Pixabay.com

Rak

Ukoliko se tipični Rakovi budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka vrlo dobar i prilično opušten radni dan. Budite spremni da se suočite sa neraspoloženjem druge strane. Pokušajte da razumete i popravite kompletnu sivkastu atmosferu u sferi ljubavi. Osećaj umora, iscrpljenosti, piše Astroputnik.

Foto: Pixabay.com

Lav

Potencijalno napetu i naelektrisanu radnu atmosferu na kraju sedmice Lavovi će najbolje ublažiti ukoliko se povuku iz prvih poslovnih redova. Što se tiče sfere ljubavi, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv, od vas druga strana očekuje da izađete sa nekim konkretnim predlogom za rešavanje problema. Promenljivo raspoloženje.

Foto: Pixabay.com

Devica

Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Naročito je bitno upozorenje za Device koje već rade na paralelnim aktivnostima. Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena. Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavati manje brige.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Bilo bi veoma mudro da Vage tokom ovog radnog dana spuste loptu i što ležernije privedu kraju započete obaveze. Opuštenu atmosferu na vašem ljubavnom nebu za veoma kratko vreme može poremetiti par interesantnih poziva i razgovora. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Ako ste raščistili najveće dileme u svojoj glavi, onda nema prepreka da danas stavite tačku na jedan nimalo lak poslovni ciklus. Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Ali preokreti su mogući, budite otvoreni u glavi i srcu za nova poznanstva. Osetljivost zglobova.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Na kraju radne sedmice Strelce čeka lepa profesionalna satisfakcija, pod uslovom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije obaveze. Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavi. U suprotnom, oprečne vesti mogu vam zakomplikovati inače solidan dan. Bez značajnijih upozorenja.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Bilo bi dobro da razmislite o predlogu za nove poslovne projekte, ali ne brzajte sa konačnom odlukom. Dosta razumevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Što ste uradili do sada, uradili ste. A poslednji radni dan u sedmici Vodolije bi trebalo da iskoriste za bavljenje okvirnim planovima za budući period. Pojedine Vodolije nedavno je verovatno dobro uzdrmala nova mlađa simpatična osoba. Ovo je solidan dan da proverite neke važne detalje po tom pitanju. Proknontrolišite krvni pritisak.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Više poslovnih detalja danas neće ići na ruku tipičnim Ribama. Uprkos tome, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa proverenim saradnicima. Na polju ljubavnih relacija danas malo šta dobijate, a mnogo više se očekuje da date. Nemojte biti škrti ako ste sigurni u osećanja drage osobe. Vodite računa o ishrani.

Foto: Pixabay.com,

Autor: