AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Vaša ambicija ponekad zna da dovede do sloma. Opustite se. Vi mislite da osoba u znaku Vaga nije trenutno dobra za vas.

Foto: Pixabay.com

BIK

Novac vam klizi iz ruku. Preterano trošite na neke bezvredne stvari. Budite diplomatičniji u odnosu sa supružnikom. Nikada se ne zna šta donosi dan, a šta noć.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Razmišljate brzo i intuitivno. Merkur u Škorpiji donosi tajne poslove. Emotivno ste vezani za nekog koga znate duži period a to krijete.

Foto: Pixabay.com

RAK

Sa osobom iz znaka Ribe ili Ovan imaćete poslovni dogovor. Otuđenost nije novost za povučenog Raka. Ali iskoristite udvaranje jednog Blizanca koji vam želi dobro.

Foto: Pixabay.com

LAV

Bavite se poslovima iz sfere saobraćaja. Recimo bilo bi dobro da prodajete auto delove. Potrebna vam je potvrda emocija voljene osobe koja je prilično zatvorena ili je jednostavno slaba u odnosu na vaš autoritet.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ekonomija, kancelariski posao može biti dobar za sve one koji to rade. Strasna veza sa Strelcem.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Bićete unapređeni. Od nedelje više privilegija za vas. Nerazumevanje u vezi može da vas košta raskida.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Važno je da niste u klopci koja se zove novac. Ako preterano mislite samo o tome, onda teško da ćete napredovati. Ako ste sami, onda ćete morati da prihvatite osobu koja vam se udvara. Iako nije po vašim standardima.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Dobar dan za poslove špedicije, razne špekulacije, trgovinu. Strelac u braku želi provod. Strelac u vezi želi strast. Slobodni Strelac želi vezu bez obaveze.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ideja nije loša da radite sa još nekim kolegom posao koji ste zamislili. Zauzeti imaju tajno udvaranje jednog tajanstvenog Bika.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Dobro ste zamislili nov posao, ali čekate narednu sedmicu. Flert sa osobom koja radi u vašem okruženju.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Poslovi trgovine hemijom, raznih hemijskih preparata daće dobar uspeh i novac. Oni koji su slobodni večeras je idealno da sretnu osobu sa kojom razmenjuju viber poruke.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop