AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Povoljan je dan za finansijske transakcije. Ukoliko imate u planu možete refinansirati neki kredit ili omogućiti sebi olakšano plaćanje, na više rata. Mogli biste iznenada da uletite u novu ljubavnu vezu. Srećno. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Bik

Bićete i po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni da isterate svoje, i tako uspešno okončate ovu radnu sedmicu. Dobru komunikaciju možete očekivati i na ljubavnom planu, ukoliko se opustite i prepustite vašoj voljenoj osobi. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Stvari idu svojim tokom i većina Blizanaca krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Istaknite sebe i svoje kvalitete maksimalno. Slobodni Blizanci, opustite se i uživajte. Pred vama je izuzetno povoljan dan dobro za nova poznanstva, ali i uživanje u kontaktima sa prijateljima.

Foto: Pixabay.com

Rak

Rakovi opušteno završavaju ovu radnu sedmicu, zadiovoljni kako saradnjom sa kolegama tako i postignutim rezultatima. Slobodni Rakovi, vreme vam je da se zaljubljujete, ovog puta ozbiljno. Neke kockice se polako ali sigurno slažu. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Pixabay.com

Lav

Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će i danas biti prisutan. Uspećete sve da završite na vreme i kako treba. Možete biti preosetljivi i netolerantni, ne preporučuje se rasprava jer ćete samo zakomplikovati situaciju. Jačajte imunitet.

Foto: Pixabay.com

Devica

Šta god danas uradili predlagali imaćete podršku od nadređenih. Neke nove –stare ideje sada uspešno možete da plasirate. Nemojte dozvoliti da vam posao odvlači svu pažnju i energiju, ostavite nešto rezerve i za ljubav. Čuvajte se fizičkih povreda.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Uz pomoć proverenih osoba iz najbližeg profesionalnog okruženja, sve su šanse da ostvarite zadovoljavajuće rezultate zacrtane za ovaj dan. Moguće je da vas sačeka dosta pitanja i zahteva sa druge strane za suočavanje sa postojećim stanjem, bez odlaganja. Moguća napetost.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Visok nivo radne energije pratiće Škorpije danas, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu. Povoljan je dan i za finansije. Vrlo lep dan je pred vama za uživanje i razmenu onih najfinijih emocija sa osobom koju volite. Posvetite se maksimalno i stavite joj do znanja koliko vam je stalo. Zdravlje odlično.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Strelčevi, ma koliko danas obaveza imali i ma koliko se sve nešto razvlačilo i išlo sporo, uspećete sve da završite kako treba i biti zadovoljni. Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju. Pojačana nervoza.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Neki od vas će morati da promene način poslovanja, što je za tipične pripadnike vašeg znaka ozbiljan stres. Slobodni, nema u najavi nekog ozbiljnog i konkretnog dešavanja u vašem emotivnom životu za sada. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

I pored brojnih tehničkih problema koji vas mogu danas očekivati, trebalo bi da kraj ovog radnog dana dočekate više nego zadovoljni. Svaki slobodan trenutak posvetite voljenoj osobi, uživajte, izlazite, družite se sa prijateljima. Vodite računa o ishrani, da ne nabacite koji kilogram.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Opušteno privođenje kraju obaveza za ovu radnu sedmicu je pred Ribama,i bićete više nego zadovoljni postignutim rezultatima. Ne propustite sjajan dan za izlazak, druženje, očekuje va dobar provod i uživanje. Prijala bi vam umerena fizička aktivnost.

Foto: Pixabay.com,

Autor: