AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Velika užurbanost i vidljivo nestrpljenje, pratiće Ovnove praktično ceo prvi radni dan u ovoj sedmici. Deo adrenalina lako se prenosi na sferu ljubavi, uz dodatak da vam ovde može koristiti, pre svega ukoliko ste namerili da preuzmete inicijativu u rešavanju partnerskih dilema. Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Bik

Dobar početak radne sedmice, po svim tipično bikovskim standardima, jedino vas neko isterivanje pravde može malo pomeriti iz ravnoteže. Potrudite se da nerviranje zbog simboličnog izbacivanja iz lične zone komfora ne preusmerite na dragu osobu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Visoke ciljeve postavili su danas na svom profesionalnom putu najtipičniji predstavnici Blizanaca. Biće neophodne pojedine korekcije. Većina osoba rođenih u ovom znaku imaće danas povoljne okolnosti za opuštenu, neobaveznu priču u sferi ljubavi, prilikom upoznavanja novih simpatičnih osoba. Moguće meteoropatske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Rak

Početak radne sedmice osobama rođenim u znaku Raka donosi dobru osnovu da se na solidnom nivou organizuju, i usklade sa novonastalim uslovima na poslu. Određene promene u sferi partnerskih odnosa danas bi mogle da se upakuju u vrlo lepe i direktne poteze. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Pixabay.com

Lav

Veoma naporan radni dan je pred Lavovima, ne samo zbog dosta profesionalnih obaveza, već i zbog potencijalnih verbalnih sukoba sa nadređenim osobama. Potencijalnu nervozu pokušajte da preusmerite na pozitivna dešavanja u vašem ljubavnom životu. Napravite neku promenu, ugađajte više jedno drugom. Pratite eventualne oscilacije krvnog pritiska pritiska.

Foto: Pixabay.com

Devica

Brojne komplikacije u sferi realizacije zacrtanih poslovnih aktivnosti, mogle bi Device danas da izbace iz ustaljenog režima i ravnoteže, i zahtevaju dodatno angažovanje. Konfuznu sliku koju već neko vreme imate u svojoj glavi po pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razrešiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja. Pad energije.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Imaćete zadovoljavajuću poslovnu situaciju, sve će biti usmereno ka kvalitetnom i profesionalnom odrađivanju obaveza. Potrebno vam je da neke situacije izprethodnog perioda malo proanalizirate kako bi stvari postavili na svoje mesto. Fizički umor.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Nemojte žaliti rada i truda da ostvarite zacrtane ciljeve, mada neće svet propasti ukoliko nešto od profesionalnih obaveza prebacite za neki naredni dan. Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka. Moguća nervoza, napetost.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preopterećivati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta. Morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju poslovnih aktivnosti, a mogu vam se otvoriti i iznenadne šanse za saradnju sa inostranstvom. Slobodni Jarčevi, uživate u pozitivnoj i podsticajnoj energiji koju jedna osoba budi u vama. Bez značajnijih upozorenja.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Ovo nije naročito povoljan dan da osobe u znaku Vodolije rade na svoju ruku. Koliko toliko pokušajte da se uklopite u postojeće poslovne okvire. Što se ljubavnog polja tiče, imaćete sasvim solidne uslove da prijatno iznenadite, recimo prigodnim poklonom, dragu osobu. Zdravlje vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Početak radne sedmice kod tipičnih Riba biće obeležen pravljenjem planova za krupne promene koje se već naziru na poslovnom horizontu. U ovoj sferi života takođe su potrebni makar okvirni planovi, inače vas današnja ljubavna dešavanja mogu odvesti poptuno van realnih tokova. Pad imuniteta.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop