AKTUELNO

Danas u 13h počinje razdoblje mladog Meseca, a ovog puta praviće trigon sa Saturnom i Plutonom u Jarcu što će svim znakovima Zodijaka doneti priliku da dovedu u red svoj život, izbace nepotrebne stvari i unesu promene!

Mesec u trigonu sa Saturnom daje većini ljudi disciplinu, dobru procenu i obilje mogućnosti i pojačava osećaj za umetnost i sticanje znanja. S druge strane Mesec u trigonu sa Plutonom pruža nam priliku da budemo intuitivniji, a podržava i naše stvaralačke talente.

Sve to zajedno čini savršenu kombinaciju za promene i stvaranje nove atmosfere u našim životima. Evo šta će svakom znaku ponaosob doneti mlad Mesec u Devici.

OVAN

Ovo će biti dani u kojima ćete biti fokusirani najviše na posao, ali svoje zdravlje. Ukoliko osetite manjak energije, što je sasvim moguće, pružite sebi ugođaj poput masaže ili odlaska u SPA centar - prijaće vam.

BIK

Očekujte lepa i dobra dešavanja na poljima vezanim za decu, ljubav, zabavu, porodicu, kreativnost... Slobodnim znakovima se čak smeši nova ljubav!

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Najviše promena primetićete kada je reč o vašem spoljašnjem izgledu, ali i situacijama vezanim za kuću i porodicu. Budite spremni da se neke stvari odvijaju sporije nego što želite.

RAK

Očekujte preokrete kada je reč o sticanju novih veština i kratkih putovanja. Pojedinci mogu konačno da dobiju dugo očekivane pozitivne vesti!

LAV

Pripremite se da važne finansijske dobitke, a nadajte se i odličnoj poslovnoj prilici.

Foto: Pink.rs

DEVICA

Iskoristite period mladog Meseca za ličnu unutrašnju tranformaciju. Nadolazeći dani su za vas posebno dobri kada je reč o prijateljstvima.

VAGA

Ne treba da vas iznenadi ako dođe do rasprava i sukoba u narednim danima. Treba da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno, bez potiskivanja emocija i prećutkivanja!

ŠKORPIJA

Moguće je da vas čeka veliko iznenađenje od strane prijatelja ili njihova važna pomoć.

STRELAC

Sada je trenutak da postavite temelje i ciljeve za buduću karijeru. Imate sjajan poslovni aspekt koji vam može doneti nove ponude i veći priliv novca.

JARAC

Smeši vam se prilika za putovanje koje može da vam promeni život!

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ako imate partnera, očekujte da se na tom planu nešto promeni kada je reč o njegovim finansijama.

RIBE

Očekujte promene na ljubavnom i poslovnom planu. Ako ste slobodna Riba, može vas preplaviti velika želja da uđete u vezu.

#Horoskop

#Ljubav