AKTUELNO

Ulaskom Sunca u Blizance 20. maja počelo je vrlo razigrano razdoblje u kojem nas čekaju pomračenje Meseca, a zatim i Sunca. Ove lunacije u kombinaciji s retrogradnim Merkurom mogu vam pomrsiti neke planove, ali vas i navesti da zavirite dublje u sebe.

Osećate se živahno, vrlo ste pričljivi, lako sklapate nova poznanstva, žarite i palite društvenim mrežama? Ništa neobično, jer 20. maja Sunce se u Blizancima pridružilo Merkuru, vladaru tog znaka koji je sinonim za komunikativnost, znatiželju i hirovitost. Blizanci, Ribe, Device i Strelci biće najskloniji naglim promenama raspoloženja, što može poprilično zbuniti okolinu.

Vladavina Blizanaca tradicionalno obećava dobru zabavu, širenje kruga znanaca i plodno razdoblje za pisce, PR-ovce i sve koji rade u medijima ili im je posao vezan uz komunikaciju, trgovinu i kraća putovanja.

Nezavisno o tome, kad Merkur 29. maja krene u retrogradan hod, stvari neće teći onako glatko kako ste zamislili. Izgubljeni spis, mail koji nikad nije stigao, odgoda važnog sastanka, kašnjenje neke narudžbe – sve je moguće. No nemojte se uzrujavati. Upravo bi vam taj neplanirani i usporeni razvoj događaja mogao pružiti priliku da razradite bolju strategiju za ostvarenje željenog cilja.

Foto: Pixabay.com

Pomrčina Meseca u Strelcu 26. maja, a zatim i ona Sunca u Blizancima 10. juna, će navesti mnoge, pogotovo pripadnike ranije navedenih znakova, da urone u sebe, preslože prioritete, otkriju što zapravo žele i krenu prema tome. S obzirom na to da će Venera 2. juna ući u emocionalnog Raka, zavladat će romantične vibracije koje će naročito osetiti pripadnici spomenutog znaka te Jarci, Ovnovi i Vage. Osećaji i duboko skrivene želje koje ćete tad osvestiti ostat će tek nakratko tajna jer će 5. juna borbeni i poduzetni Mars ući u znak Lava. Tad će se najviše Lavovi, Vodolije, Škorpioni i Bikovi, kao i oni kojima je podznak u nekom od tih znakova, trgnuti iz učmalosti i zaigrati na sve ili ništa, držeći se stare poslovice da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.

Vladavina Blizanaca tradicionalno obećava dobru zabavu, širenje kruga znanaca i plodno razdoblje za pisce, PR-ovce i sve koji rade u medijima ili im je posao vezan uz komunikaciju, trgovinu i kraća putovanja. Nezavisno o tome, kad Merkur 29. maja krene u retrogradan hod, stvari neće teći onako glatko kako ste zamislili. Izgubljeni spis, mail koji nikad nije stigao, odgoda važnog sastanka, kašnjenje neke narudžbe – sve je moguće. No nemojte se uzrujavati. Upravo bi vam taj neplanirani i usporeni razvoj događaja mogao pružiti priliku da razradite bolju strategiju za ostvarenje željenog cilja.

Pomrčina Meseca u Strelcu 26. maja, a zatim i ona Sunca u Blizancima 10. juna, navest će mnoge, pogotovo pripadnike ranije navedenih znakova, da urone u sebe, preslože prioritete, otkriju što zapravo žele i krenu prema tome. S obzirom na to da će Venera 2. juna ući u emocionalnog Raka, zavladat će romantične vibracije koje će naročito osetiti pripadnici spomenutog znaka te Jarci, Ovnovi i Vage. Osećaji i duboko skrivene želje koje ćete tad osvestiti ostat će tek nakratko tajna jer će 5. juna borbeni i poduzetni Mars ući u znak Lava. Tad će se najviše Lavovi, Vodolije, Škorpioni i Bikovi, kao i oni kojima je podznak u nekom od tih znakova, trgnuti iz učmalosti i zaigrati na sve ili ništa, držeći se stare poslovice da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.

#Merkur

#Pomračenje