AKTUELNO

Horoskop za jul 2021. godine generalno ne donosi lepe vesti - napetost koja je rasla tokom čitavog meseca juna sada može da eksplodira, već u prvoj nedelji ovog meseca. Ipak, neki horoskopski znaci će imati sreće.

RAK

Sam početak meseca obeležiće velike tenzije, ali konjukcija Venere i Marsa 13. jula pada baš u vaše polje novca i donosi vam ogromno osveženje. Ako tražite posao, očekujte dobru ponudu, a to neće biti samo finansijski podsticaj već će u vama probuditi i novu kreativnost i uvesti vas u neke nove krugove.

Foto: Unsplash.com

LAV

Izuzetno ste motivisani da povećate svoj prihod ovog meseca i to će vam i doneti nove prilike za zaradu. Nevolja je u tome što ćete imati i stalne troškove tako da pare samo pristižu ali se neprekidno i odlivaju. Gledajte to sa vedre strane - imaćete zaista sve što poželite osim samog novca "na gomili". Šansa da nešto ostavite i sa strane pojaviće se tek na kraju meseca, piše Novi.ba

VAGA

Blago vama! Mlad mesec u Raku, 9. jula pada baš u vaše polje materijalnog bogatstva pa će sve što započnete rađati uspehom. Bukvalno ćete privlačiti dobitke. Ako vam kolege i poznanici povezani sa starim poslom upute neku ponudu, nemojte je propustiti.

#Horoskop

#Novac

#Sreća