AKTUELNO

Italijanski mediji ispratili su, iz svojih izvora, kako je protekao prvi dan u bolnici.

Siniša Mihajlović uhvatio se u koštac sa opakom bolešću. Srpski trener boluje od leukemije i počeo je borbu koja će sigurno biti i duga i teška, ali Mihajlovića to neće obeshrabriti.

Kako prenosi Korijere di Bolonja Mihajlović je počeo sa terapijama na Institutu za hematologiju u Sant'Orsola bolnici.

Prvog dana u sobi su ga dočekali supruga i deca, ali i najbolji prijatelj iz Italije, Roberto Manćini, selektor "azura" sa kojim je igrao u Sampdoriji i Laciju. Međutim, neće uvek biti tako, broj posetioca će kad počnu terapije biti znatno manji jer će Mihajlović biti u posebnoj sobi, mikrobioliški najčistijoj.

Foto: Tanjug

On je već na početku pokazao snagu i ogromnu želju da se bori.

- Vi kažete, ja uradim - poručio je doktorima.

Prvo ga čekaju detaljne analize, koje će precizno utvrditi u kakvom je pacijent stanju. Potom terapije koje će trajati nedeljama sa kraćim pauzama tokom kojih će biti procenjivano kako organizam reaguje. U najboljem scenariju, Mihajlović bi ponovo na terenu mogao da bude kroz tri meseca.

On ostaje na funkciji šefa stručnog štaba Bolonje, ali će njegovi pomoćnici obavljati posao na terenu. Borba tek počinje, biće duga i teška, ali ako neko može da je dobije onda je to Siniša Mihajlović.

Inače, Mihajlovićeva supruga Arijana i ćerka Viktorija su poslale po jedan emotikon u obliku srca kao odgovor na poruku sa zvaničnog instagram-profila Crvene zvezde koja je glasila: "Siniša, pobedi!"

Foto: Instagram

Pročitajte još: SINIŠA MIHAJLOVIĆ OSTAJE TRI NEDELJE U BOLNICI - Oglasio se doktor Mikele Kavo koji leči Mihu od LEUKEMIJE: Imamo razloga za nadu... (VIDEO)

#Siniša Mihajlović

'