AKTUELNO

Kako najavljuju organizatori, ove godine rešili su da se oduže Mandi koji je prvih godina jako pomogao ovoj manifestaciji.

U čast velikana srpskog glumišta Danila Bate Stojkovića (1934-2002), od 10. do 13. avgusta u Vrnjačkoj Banji biće organizovana manifestacija "Dani Danila Bate Stojkovića", a ove godine biće dodeljena posthumanu zahvalnicu legendarnom Miloradu Mandiću Mandi koji je nesebično pomagao da ova manifestacija zaživi u Banji.

Kako najavljuju iz "Udruženja Danilo Bata Stojković" ove godine rešili su da se oduže Mandi koji je prvih godina jako pomogao ovoj manifestaciji.

Foto: Tanjug

- Manda je pre nekoliko godina kada smo imali temu glumci u liku Bate Stojkovića u jednom od Batinih kostima glumio konobara i posluživao sve one koji su te večeri prisustvovali našoj manifestaciji. Bio je rado viđen gost u Banji. Mislimo da zaslužuje da mu se odužimo na ovakav način. Nagradu će uručiti Batina velika prijateljica glumica Mira Banjac - rekao je Nikola Džamić iz "Udruženja Danilo bata Stojković".

Foto: Promo

"Dani Danila Bate Stojković" svake godine okupljaju najveća imena naše glumačke scene. Ove godine na svečanom otvaranju 10. avgusta u amfiteatru Danilo Bata Stojković, naćiće se Batine kolege glumci Mira Banjac, Lane Gutović, Milan Caci Mihajlović, ali i mlađa generacija glumaca - Milan Kalinić, Viktor Savić, Srđan Ivanović i mnogi drugi.

#Danilo Bata Stojković

#Milorad Mandić Manda

#Vrnjačka banja

'