AKTUELNO

Devojka otkrila da je njen otac imao aferu sa njenom najboljom drugaricom, a najgore je tek usledilo.

Dvadesetjednogodišnja Otomn Ankerih, podelila je svoju pričuna društvenim mrežama. Naime, ona je otkrila da je njena najbolja drugarica imala aferu sa njenim ocem.

"Razmišljajući o vremenu na odmoru, pronašla sam omot od kondoma u tatinom kamionu od prethodne noći, ali on je bio samo sa mnom i mojom najboljom drugaricom", napisala je ona

Otomn je potom dala intervju za strane medije, a tom prilikom je detaljno opisala kako se suočila sa svojom drugaricom.

"Pitala sam je zašto je na sedištu omot od kondoma, a ona mi je rekla da misli da je to bio samo san", rekla je Ankerih.

Iako je u početku odbijala da prizna da je vodila ljubav sa ocem svoje najbolje prijateljice, na kraju je posustala i priznala istinu. Naravno, njeno priznanje dovelo je do kraja dugogodišnjeg prijateljstva.

Prema rečima 21-godišnjakinje, najbolja prijateljica, koja joj je zabola nož u leđa, "drsko se hvalila seksom kom je dala 'ludilo' ocenu" na društvenim mrežama.

"Moja drugarica je flertovala sa mojim tatom, a on je uzvratio, pa sam otišla u sobu jer mi je bilo neprijatno. Nekada sam bila 'tatina devojčica', ali kako sam postajala starija i pametnija, rastali smo se jer sam shvatila da on nije normalan", rekla je Otomn.

"Dobra stvar je da je koristio zaštitu", "Možda ga i ona zove 'tata'", "Zar od svih momaka da smuva tvog tatu?", glasili su samo neki od komentara ispod snimka.