AKTUELNO

Edita Aradinović otkrila je šta bi je navelo da pauzira karijeru.

Emisija „Whatzuuuuup“ na RED TVu navikla je gledaoce da su u njihovoj omiljenoj emisiji o poznatima uvek na vreme obavešteni o najaktuelnijim temama i dešavanjima. Voditeljka Helena Košutić predstavila je gledaocima RED TVa novosti iz života Edite Aradinović, Ivane Peters i Đorđa Davida, ali i kratke vesti o poznatim ličnostima sa svetske i domaće scene.

Nakon nastupa poznate pevačice, Edite Aradinović, koja je konstantno pod lupom javnosti, ekipi emisije „Whatsuuuuup“, Edita je odgovorila na sve goruće teme. Dama koja je zadužena za dobar provod u prestonici, odmah se pohvalila da pre nego je došla da nastupa se vratila iz Hrvatske gde je snimala novi spot za novu pesmu, i obzirom da priprema prvi studijski album očekuje da bude sve vrhunski. Preponosna je na pesmu „Magla“ koju je izbacila sa Henny-jem, pre dve nedelje, koja se trenutno nalazi na devetom mestu na domaćem Youtube trendingu. Edita je već govorila kada se njena pesma nađe na trendingu, da se oseća kao da joj je svanulo sunce, a pred RED TV kamerama rekla je da su joj lajkovi, kotiranje na trendigu i komentari jako važni – ali ne i ultimativno presudni. Mlada pevačica je primetno promenila svoj stil i sem toga što ima stilistu koji vodi računa o njenom izgledu, Edita je napomenula da je to i odraz kako se oseća, ali i deo njenog sazrevanja. 

Foto: Printscreen /RED TV

Na pitanje o njenoj sestri, pevačici Indy – da li je ona njoj sada vetar u leđima kada su karijera i nove pesme u pitanju, Edita je sa osmehom odgovorila da je Indy karijera trenutno u drugom planu. Da trenutno nije u Srbiji, da uživa u ljubavi i živi svoj san koji najzad zaslužuje i iako je svašta novo pripremila što će publika videti kada bude odlučila da tako bude. Edita je prokomentarisala da bi i ona tako uživala i druge stvari ostavila po strani kada bi bila tako voljena. 

Što se muzičke saradnje sa pevačima do sada, Edita je naglasila da su joj sve saradnje bile prijatne i da je sa svima uvek u startu stvarala lepu energiju i dobar i prijateljski odnos. Ipak najdraža muzička saradnja bila joj je sa Acom Pejovićem za pesmu „Blud i nemoral“.

Pevačica Ivana Peter pred RED TV kamerama pričala je o novoj muzičkoj saradnji sa Đorđom Davidom, novim nastupima, ali i o tome kako je od skoro postala pozorišna glumica.

Pevač Đorđe David podelio je sa ekipom „Whatzuuuuup“-a da nakon višegodišnje pauze izbacuje čak dva nova albuma, ali i šta on misli - da li je propao rokenrol i ko ga uporno godinama sabotira.

Foto: Foto/RED TV

Voditeljka Helena, dotakla se i Kenija Vesta, Sandre Afrike, kao i grupe „Hurricane“.

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u 

Autor: S.P.

#Edita Aradinović

#Helena Košutić

#Ivana Peters

#Red Tv

#Whatzuuuuup emisija

#Đorđe David