AKTUELNO

Nasrećnija je bila dok je njen otac svirao, a njena majka pevala!

U susret Novoj 2022-oj godinu, stupili smo u kontakt sa pop pevačicom Majom Nikolić sa kojom smo sumirali 2021.godinu, a pored toga i popričali o planovima koje ima u Novoj godini.

Foto: Privatna arhiva

Kako i sa kim si dočekala Novu godinu?

- Novu godinu sam dočekala sa prijateljima u jednom prestoničkom restoranu jer mi je nastup za Nova Godina u Švajcarskoj, pa u Nemačkoj nažalost otkazan zbog korone - otkrila nam je Maja.

Kako si proslavljala kao dete, i koja ti je najlepša uspomena iz tog perioda?

- Najlepše uspomene su sa deda Mrazem i poklonima koji su svake godine birani po želji mog brata Marka i mojoj i svi smo porodično čekali i slavili zajedno dok je tata svirao gitaru, a moja pokojna mama pevala i na kraju smo mi klinci pevali zajedno sa njima - prisetila se pop pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Izdvoj top 3 događaja koja su ti obeležili 2021. godinu

- Top tri događaja su to što smo preležali koronu dva puta ove godine, zatim izdavanje moje pesme "Putokaz" u februaru i izdavanje balade od Osvajača u decembru koja se zove "Ne gledaj me" - rekla je Maja.

Koji su ti planovi za 2022. godinu i da li možemo da se nadamo nekom albumu?

- Izdajem po dve pesme godišnje i ne planiram da izdam CD jer se to u vreme korone baš ne isplati.. Nemam planove sem novih pesama i spotova. U takvom vremenu živimo da je najbolje da živimo samo za danas jer je zdravlje na prvom mestu - otkrila nam je Maja poslovne planove za 2022.godinu pa je čestitala čitaocima portala Pink.rs Novu godinu:

- Sve najbolje od srca svim čitaocima portala Pink.rs i mnogo sreće,zdravlja i ljubavi želim svima nama i da sve loše ostane zauvek iza nas. Neka nam se čekaju samo lepša vremena i radosni trenuci! Voli vas vaša Maja

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.Brajović

#Maja Nikolić