AKTUELNO

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas Tehnički remontni zavod „Čačak“.

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom TRZ „Čačak“, a pukovnik dr Vojkan Radonjić, direktor Zavoda, predstavio je ministru odbrane kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, kao i organizaciju rada ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske. Ministar Vučević, nakon sastanka, obišao je pogon za remont vozila guseničara, kao i Sektor za remont sredstava elektronike i elektromehanike.

Foto: WWW.MOD.GOV.RS

On je, nakon obilaska, zahvalio zaposlenima na trudu i istakao značaj TRZ „Čačak“ za tehničko održavanje i generalni remont sredstava borbene tehnike dodajući da će država Srbija nastaviti da ulaže u razvoj kapaciteta naše Vojske, kako bi se obezbedilo da ispravnost tehnike uvek bude na najvišem nivou.

Foto: WWW.MOD.GOV.RS

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije Sektora za materijalne resurse brigadni general Slavko Rakić, načelnik Moravičkog upravnog okruga Marko Parezanović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.