AKTUELNO

Na novogodišnjoj žurci naše televizije, povodom Srpske nove godine, zaposlenima se obratio vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović koji je svima poželeo srećne novogodišnje praznike.

- Sudbina je ponovo intervenisala u moju korist i po nenormalnoj magli sam uspeo da sletim na beogradski aerodrom jer nisam hteo nipošto da propustim ovo - rekao je Željko Mitrović, koga su velikim aplauzom pozdravili svi prisutni.

Dragi moji Pinkovci, evo mi slavimo dve Nove godine, i Božić. Neki građani Srbije slave i dva Božića, Uskrs, Prvi maj, ne rade subotom i nedeljom. Imamo 30 dana godišnjeg odmora. Kad se sve sabere, u Srbiji se 180 dana radi i 186 dana ne radi, ako uračunamo i pedesetak slava koje imamo - rekao je Mitrović.

On je naglasio kako mi, Pinkovci, pored vojske, policije i lekara, radimo 365 dana u godini i nemamo slobodne, ni subotu ni nedelju.

- To je razlog zašto sam ja odlučio da nemate samo onaj bonus, nego da i večeras dobijete još jedan. Dupli bonus u Novoj godini - rekao je Mitrović, nakon čega je usledila raspodela bonusa za svih 1.100 zaposlenih.

Mitrović je još dodao da su zaposleni Pinka vredni i marljivi, kao i da je ponosan na sve zaposlene.

Foto: Pink.rs

- Želeo sam da kažem još jednu stvar koja me je motivisala da ovaj bonus bude moj mali znak pažnje. Pre svega, iz razloga što prethodnih par godina u kriznim trenucima, kada je ono krdo spodoba bilo napolju i napalo Gocu Uzelac i Maru Dragović, vi ste bili ovde i svi ste bili uz njih i uz nas - kazao je Mitrović i dodao kako su svi zaposleni od takvih branili svoj posao i svoj Pink.

Takođe, Mitrović je izrazio veliku zahvalnost zato što su zaposleni braneći Pink branili njega i njegovu porodicu, i dodao da će se truditi da se zbog toga svima oduži.

- Danas slavimo Novu godinu po julijanskom kalendaru... Kombinovaćemo, malo po Juliju Cezaru, a i na kraju krajeva, preko 2.000 godina je star kalendar, tako da bar dva dana vredi obeležiti - rekao je Željko Mitrović.

On je na kraju svim zaposlenima poželeo da se lepo provedu na žurci i uputio čestitku za Srpsku novu godinu.

#Proslava

#TV Pink

#Željko Mitrović

'