AKTUELNO

Na novogodišnjoj žurci naše televizije zaposlenima se obratio vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović koji je svima poželeo srećne novogodišnje praznike.

-Kad smo se već svi skupili ja moram da saopštim nekoliko dobrih stvari – rekao jeMitrović.

-Imali smo rekordnu godinu po svim aspektima, po prihodima, po gledanosti i po svim ostalim kategorijama koje su važne za uspeh televizijske stanice – rekao je on.

Naravno, ova informacija nije toliko važna ukoliko se ne odrazi, kako je naglasio, na plate i primanja.

-Tako da pored prošle i pretprošle godine, najavljujem povećanje u sledećoj godini, jer kako sam dobro razumeo država nam je bacila rukavicu u lice i rekla je 900 evra za pet godina, a ja kažem 900 evra za „Pinkovce“ za tri godine – najavio jeMitrović.

Kako je istakao, „bilo bi glupo“ da javni sektor napreduje brže od privatnog sektora, jer to nema nigde i da bi privatni sektor trebalo da „vuče“ javni.

-Zbog rekordnih rezultata, ja sam obezbedio bonuse za svih 1.100 zaposlenih, evo ih ovde i odmah ćemo ih deliti večeras – dodao je on.

Mitrović je, takođe, proglasio i radnika godine.

-Bilo je 10-ak predloga iz svih sektora, i nije bilo lako, ali pošto, na kraju, jedan od parametara je presudio - to što ovaj čovek svakoga dana 365 dana u godini, prosečno je provodio 13 sati i 27 minuta na Pinku. To je Goran Gmitrić, glavni i odgovorni urednik informativnog programa TV Pink – istakao je Mitrović i uručio nagradu Gmitriću.

Na kraju svog govora, Mitrović je poželeo zaposlenima da im sledeća godina bude mnogo bolja.

-Kad kažem mnogo bolja, već smo imali rekordnu godinu u prihodimai visina vaših plata zavisiće od racionalizacije troškova koji su bili katastrofalni ove godine. Tim problemom moram da se bavim ja, moj menadžment, šef svakog sektora,ali i svaki pojedinac u ovoj firmi. Što više budemo radili na racionalizaciji i optimizaciji, to će brže plate rasti – rekao je Mitrović i izneo podatak da 10 miliona evra trošimo na troškove emitovanja, energetiku i na gorivo.

-Te kategorije moraju da se smanje i omogućiće nam mnogo brži rast i možda stignemo do onih 900 evra i pre tri godine – istakao je on.

Gmitrić se zahvalio Mitroviću i svim svojim saradnicima što su omogućili da TV Pink bude najgledanija TV.

Foto: TV Pink Printscreen

#TV Pink

#Željko Mitrović

#Žurka

'