AKTUELNO

Nije joj bilo lako kada je ovo videla.

Jedan od omiljenih ljubavnih parova iz prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans, više nije zajedno.

Njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoju romansu, posle skoro godinu dana zabavljanja, a Sara je protekle noći bila gošća u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Ovom prilikom, Reljićeva je odgovorila na veoma šakljivo pitanje, koje se odnosilo na potencijalnu novu devojku njenog bivšeg dragog.

" Za dva, tri meseca šetaš se i vidiš Vojketa sa novom devojkom. Misliš, samo da nije: Kija, Teodora Džehverović, Stanija ili Maca Diskrecija", glasilo je pitanje za Saru.

Maca! Videla sam da mu je na zid stavila tri srca i on je lajkovao, tako da... To bi bilo baš onako "Nemoj molim te". Maca i ja se nismo čule. Ona neka prenosi Vojketu, ja neću više ništa da mi se prenosi - navela je Reljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITJATE JOŠ: Zadrugarke gole šetale pred kamerama, A POTOM JE ALEKSANDRA POKAZALA GRUDI! (FOTO)

Podetimo, Sara i Diskrecija su bile veoma dobre prijateljice u "Zadruzi", a onda su se naglo udaljile, a izgleda da je Maca bavila oko na pevačicinog bivšeg dečka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Maca Diskrecija

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'