AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je videla ovo!

Svi zadrugari ovog popodneva gledaju svoje uspomene i prisećaju se nekih trenutaka koji su obeležili njihovo učešće u ovom najgledanijem rijalitiju, ali i život pre rijalitija.

David Dragojević bio je šokiran video snimcima koje je video, a odmah je zaplakao čim je ugledao fotografiju njega i njegovog brata iz mlađih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Pogodilo me to sa bratom. On mi fali, ćale. A to što se tiče Aleksandre, to je kad smo bili na moru. Proveli smo neke dane zajedno kad ja nisam bio u Americi i to je to. Mi smo bili zajedno, rekao sam da ona nije htela da se menja kako spolja tako i pre nego što smo ušli ovde. Ne da ti da pričaš, ni da dođeš do reči. Nije htela da se menja, poštovao sam je kao čoveka. Poštovao sam nju i njenu ćerku. Mungose, čim uzmeš telefon sve da obrišeš - rekao je David.
Sve je obrisano - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Emocija je bilo, ali smo se po mom povratku svađali. Meni je sestra govorila da se ne svađam, mi smo se konstantno svađali - rekao je Dragojević.

Zbog ovih komentara došlo je do rasprave, a bivši par se ponovo posvađao zbog novca i glasina o tome ko je kome šta kupovao dok su bili zajedno.

Ona je meni kupila kartu, ja ne znam ni mejl da koristim. I ovo sa Anom je lažno, isto. A ti, ti si jedno smeće! Ljuba je po meni udarala kako je stigla, udarala je na mene i po lajvovima i svuda. Ja kad sam bio u Americi, mi smo se svađali. Kad sam se vratio mislio sam da će se to popraviti. Ovde smo se svađali, sve mi je branila! - bio je ironičan David.

Foto: TvPink Printscreen

U rijalitiju je sve pravo, a onda izađe napolje i sve bude lažno, okej. Lagao si mene. Gadiš mi se. Aleksandra Dragojević značilo je da me je verio, a sa fanovima je dogovarao svadbu - dodala je Aleksandra.

Ana Korać pomno je slušala sve šta su sve njih dvoje izjavili, pa otkrila šta je njoj David rekao u poverenju.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao mi je da su se verili zbog fanova, to je bilo lažno. A, što se emocija tiče rekao mi je da su postojale - otkrila je Ana.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'