AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno kad je videla ovo.

Nemanja Đerić Đekson je od samog početka najgledanijeg rijalitija imao nekoliko ljubavnih afera, a sve događaje kamere su pomno ispratile.

S obzirom na to da se o ljubavi između njega i Mine Vrbaški mnogo spekulisalo, on je imao priliku da u prilogu pogleda ljubavne fotografije i trenutke iz vremena koje su provodili zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson nije bio emotivan kada je sve to video, ali je ipak odlučio da na sebi svojstven način prokomentariše.

Imao sam divne uspomene sa Žutom ili ovim buljavim detetom. Šta sad ja da prokomentarišem. Fascinantno mi je što sam odvratan na slikama i ne znam kako devojka može da bude sa mnom, ali to stvarno opet kažem. Ubacio bih više slika sa Žutom (smeh) - rekao je Đekson.

Luna Đogani nije mogla, a da ne prokomentariše kako je ona videla celokupan prikaz jer smatra da su njihovu ljubav uporedili sa njenom i Slobinom koja je po njenom mišljenju bila mnogo veća i iskrenija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago da je Slobina i moja ljubav bila srazmerna Đeksonovoj i Mininoj. Mislim, ja znam da vi to ne podržavate, ali nema veze, baš je slatko - rekla je Luna.
Drago mi je što sam videla sebe, sviđa mi se kako mi stoji ljubičasti karmin - odgovorila je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Luna ispričala povodom video-klipa iz perioda kada su Đekson i Mina bili zaljubljeni par, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'