AKTUELNO

Ona ga i dalje privlači.

Posle burne noći u kojoj su često bili na meti pitanja gledalaca, Miki Đuričić i Rebeka Popović su se više puta svađali i mirili. Miki je tim povodom posetio Rajski vrt gde je otvorio dušu Drvetu mudrosti.

Nešto sam je danas pitao i iz njenog odgovora mi je bilo jasno da treba da se povučem. Nisam razočaran, nije mi lako, ali šta da radim. Nisam joj se svideo, nije ni prva ni poslednja - požalio se Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem sa sujetom, nije mi problem da se družim sa njom. Ali u druženju moraš i da daješ koliko i uzimaš. A nisam primetio da ona daje. Mi smo dva kosmosa. Pored svega ona mene i dalje privlači, kada se malo ohladim možda nastavimio druženje - nastavio je on.

On je dodao i da voli kada su ljubavi fatalne, kada se oboje prepoznaju odmah, a Drvo ga je upitalo da li pod tim misli i na Nadeždu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih ljude koji me osuđuju da se loše ponašam prema njoj zamolio da se prisete kako je sve izgledalo dok smo bili u kući. Ko je tada pravio probleme, ja ili gospođa? Rebeka mi ne bi pravila takve probleme.  U Nadeždu se nisam zaljubio, u nju jesam. Mada možda sam se utripovao, kao i uvek u rijalitiju - bio je iskren Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ODLIČNO SU SE ZABAVILI! Zadrugari NIKAD SLOŽNIJI u ovom zadatku, izašli iz njega PUNI UTISKA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Miroslav Miki Đuričić

'