AKTUELNO

Čak i nakon toliko meseci i dalje mu se sviđa.

Zadrugar Bora Santana je bio naredni sagovornik Ognjena Amidžića, koji ga je ispitao sve o Maji Marinković sa kojom je neretko imao nesuglasice. U svom izlaganju je rekao da je imao turbulentan odnos sa njom, ali i da mu se oduvek sviđala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče Maje, ona je oduvek pričala o Marku. Mislim da ona i dalje oseća nešto prema njemu. Uvek mi govori kako je trebalo da joj kažem kakav je on zapravo. Mislim da ona sve ovo što je bilo ove nedelje nije namerno radila. Gledaju se oni već duže vreme. Ona je namerno gledala u njegov krevet. Mislila je da joj daje lažnu nadu - kratko je komentarisao Santana, a onda je priznao da mu je drago što nisu imali nešto više od prijateljstva:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Baš mi se sviđala. Top je devojka, ali nisam hteo ništa ozbiljno sa njom. Može lako da iznervira koga hoće. Mislim da bih gore prošao da sam imao nešto sa njom. Hvala Bogu da nismo imali nešto. Opasna je. Ona ne vređa, ali ume da ubode u centar. Bez blama priznajem da mi se sviđa, ali ne bih ja mogao sa njom. Krivo mi je bilo kada se smuvala sa Markom, nakon nekog vremena je govorila kako je uspela u tome što je htela - priznao je Bora.

Potom je Santana dao svoj sud o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dvoje su počeli sve to, taj odnos još kada je ona otvorila butik. Ne verujem u rijaliti veze, ali mislim da je Marko zaljubljen u Lunu, kao i ona u njega. On je takav, neće da prizna sebi. Taj haos sa Majom, on je tu pokazao da mu je stalo do Lune... - rekao je Bora za sam kraj razgovora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'