AKTUELNO

Misli da ga Rebeka iskorišćava.

Miki Đuričić i Rebeka Popović su se večeras ponovo posvađali, a on je nakon toga otkrio Drvetu mudrosti šta je među njima pošlo po zlu.

Pokušavam da joj dam savet, umesto da kuliram ovde, meni skače pritisak. Snežana joj je danas rekla da je sujetna, a ona je, da bi joj se osvetila, iz đubreta vadila hleb da bi pokazala da Snežana baca hleb. Time je upravo potvrdila svoju sujetu - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim ja da je manipulator, da laže, ali ne vredi. To je neka bolesna ljubav - dodao je on.

Miki je opisao i situacije u kojima oseća da ga Rebeka iskorišćava.

Stalno mi traži cigare. Nije mi problem da joj dam, ako treba srce ću joj dati na dlanu, ali ne mogu i njene drugarice da duvanim. Imam osećaj da joj kažu idi ti traži od Mikija kad im zafali. Poslednje slatko koje sam imao sam joj dao, a ona je dala Miljkoviću - otkrio je on.
Nija ona ni lepa ni zgodna, butina ko moja podlaktica, ali ne vredi, omađijala me. Bora mi je rekao da me je omađijala, ima nešto đavolsko u njoj. Ja znam koji je put do njenog srca. Ona hoće da oblećem oko nje, da klimam glavom i kada nije u pravu, a to se neće desiti - priznao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je na kraju razgovora tražio čokoladicu koju bi poklonio Rebeki, a Drvo je tražilo od njega da smisli nešto čime bi zaslužio čokoladicu, pa je on odlučio da će da pomiri Adama i Marijanu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DAO SAM CELOG SEBE: Adam u suzama zbog poraza, utehu našao u zagrljaju ove zadrugarke (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'