AKTUELNO

Ona je napisala šokantnu knjigu u kojoj otkriva sve tajne iz braka sa bivšim fudbalerom.

Jelena Nađ u autobiografiji bez zadrške piše o starletama i pevačicama s kojima ju je Nađ varao.

Ona je pre dva meseca javno govorila o torturi koju je doživela kada je muž prestao da joj plaća alimentaciju za troje dece, a sve pikanterije o kojima nije govorila za medije sačuvala je za autobiografiju. Jelena je potvrdila da je napisala knjigu o životu sa Albertom Nađom i otkrila da trenutno traži izdavača.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ceo život sam opisala u toj knjizi. Šokiraćete se kada budete pročitali i shvatili ko je zapravo Albert Nađ. To što sam pričala u javnosti mali je deo onoga što sam proživela s njim. Tek će se pričati i pisati o tome kako me je zlostavljao pred decom, kako sam isprebijana danima lečila rane. Ali to nije sve. O njegovom neverstvu i prevarama Srbija će tek čitati. Otkriću imena žena s kojima me je varao. Bile su to klaberke, starlete, pevačice...Uživao je i trošio pare na polusvet dok sam mu ja čuvala decu. Knjigu sam maltene završila, samo čekam izdavača koji će to objaviti. Do tada uređujem i dopunjujem svoje prvo štivo koje sam pisala u suzama - rekla je Jelena i objasnila da je knjigu posvetila ženama žrtvama porodičnog nasilja.

Podsetimo, nakon što je Jelena izašla u medije sa pričom o zlostavljanju od strane njenog supruga, on je tvrdio da ga je ona prevarila sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, kao i da tvrdnje da ju je tukao nisu tačne.

Autor: J. V.

#Albert Nađ

#Jelena Nađ

'