AKTUELNO

Igračica otkrila sve o svom odnosu sa fudbalerom.

Nakon brojnih nagađanja da bivša učesnica Farme 6, Jelena Krunić ima porno snimak sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, kao i da ga time ucenjuje, atraktivna igračica rešila je da demantuje sve. Ona je za Pink.rs otkrila u kakvom su odnosu i stavila tačku na sve spekulacije.

- Tačno je da se poznajemo, videli smo se nekoliko puta, ali smo samo prijatelji. Možda čak samo poznanici. Kada sam bila sa drugovima u klubu, on se pojavio. Pojavio se i u kafani gde sam bila sa društvom, jer imamo zajedničke prijatelje, ali nas dvoje nikada nismo bili više od prijatelja, to je apsurd - rekla je Jelena i objasnila zašto se pričalo da su u vezi.

- Vladimir me je jednom dovezao kući i paparaco jednih novina nas je slikao. Zato je nastala cela priča da smo nas dvoje par, da se viđamo, a ništa od toga nije tačno. Ja bre muškarcima dođem kao ortak - izjavila je Krunićeva za Pink.rs.

Intrigantna učesnica Farme je za naš portal prokomentarisala kakav je zapravo njen odnos sa Volkovim.

- On je fin, kulturan, normalan dečko. Za njega imam samo reči hvale. Prosto me je sad sramota od njega, jer ispada da ja sve te priče puštam u medije i da ja pravim tu aferu i dižem sebi popularnost. Stvarno me je sramota od Vladimira - bila je iskrena Jelena.

Ona je za kraj rekla kako će, čim se vrati iz Čačka u Beograd, tužiti sve portale i novinare koji su prenosili ove neistine.

- Samo neka oni pišu, što više tekstova, više tužbi koje dobijam jedan na jedan - rekla je Jelena izrevoltirana svim lažima koje su mediji objavili o njoj i fudbaleru.

Autor: M. Đurović

'