AKTUELNO

I ona će da napiše knjigu?

Pevačica Ana Sević blistala je na proslavi 14. rođendana koji je u utorak organizovao magazin "Story" u jednom hotelu u centru Beograda. Inače, Ana Sević nedavno je stavila tačku na svoju vezu sa Danijelom Nedeljkovićem, kom se zatim zahvalila na Instagramu što je uvek bio tu uz nju i njenu ćerku Lorenu koju ima iz braka sa pevačem Darkom Lazićem.

Foto: E-Stock

Pevačica je tokom razgovora izjavila kako ne želi preterano da priča o svom ljubavnom životu i istakla kako smatra da je njen ljubavni život već dovoljno javan.

Piše se sve i svašta... Neke stvari su istinite, neke stvari nisu. Uglavnom nisu, ali ja vama novinarima ništa ne zameram. Bitno je da vas vidim ovako divne i raspoložene, ali zaista ne bih komentarisala svoj ljubavni život. Dovoljno je javan - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Sevićeva je u nastavku rekla i kako je uvek nasmejana ispred kameraa, ali da je ustvari situacija mnogo drugačija, kao da i ona jedino uvek zna kako se stvarno oseća.

Smatram da nema razloga da iznosim svoju privatnost. Želim da je čuvam za sebe. Danas vidim da su svi srećni. Ja sam jedna od onih koja je uvek nasmejana ispred kamera, a samo ja znam kako se stvarno osećam. Vi mi dajete pozitivnu eneriju. Samo pozitivna energija i ništa više - govorila je Ana Sević.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Moja životna priča može svakako da stane u knjigu, tako da ćete čekati autobiografiju. Ništa ne krijem - pričala je Sevićeva za kraj.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Sević

'