AKTUELNO

Ivana Vrbaški, u intervjuu za Pink.rs je izjavila da Putniković nikako nije za njenu mezimicu.

Mina Vrbaški, jedna od učesnica koja je ostavila veliki pečat u prethodnoj sezoni, nastavlja da piše burnu istoriju i u novoj sezoni rijalitija "Zadruge 2".

Ono što je zasigurno zaprepastilo milionski auditorijum jeste činjenica da su Mina i Adam Đogani pre nekoliko godina bili zajedno, a sada su jedno drugom u Beloj kući velika podrška. Povodom toga ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa Mininom mamom Ivanom kako bismo saznali da li je to bila ozbiljna veza ili pak dečija zaljubljenost.

Foto: RTV Pink

Ja za to nisam znala, prvi put sam to čula dok su pričali u "Zadruzi". To mi nije spominjala, verovatno nije bilo ništa ozbiljno. Adam je meni jako sladak dečko, fin je, ali mislim da tu ne može da se rodi nešto. Ja se nadam da se Mina neće uopšte obazirati više na muški rod, ako je pametna, tako će i uraditi - objasnila je Minina majka.

Tokom razgovora moglo se zaključiti da je Minina mama kivna na Jovicu Putnikovića, zadrugara sa kojim je Mina prvih nekoliko dana razmenjivala nežnosti, a nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što je prekinula svaku komunikaciju sa Jovicom i neka je. Ono što sam videla ono meni nije normalno. Bolesno je. Onakvo ponašanje, ono guranje, priče: "ja bih nju u gebepek i šahtu zatvorio tri dana i stao kolima". Kakav ti mozak treba da budeš i da tako nešto kažeš. Ne zato što je to moja Mina, nego bilo ko. To mi nije najzdravije mišljenje. Ja stvarno nemam ništa ni protiv koga tamo, ali ne treba joj niko, pogotovo ne neko takav - kaže Minina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Vrbaški je u rijaliti "Zadrugu 2" ušla kao srećno zaljubljena devojka, a pred kamerama je za samo nekoliko sati svoje reči pogazila. Jovica je kroz razgovor sa zadrugarima priznao kako bi Mininom dečku, Igoru Terziću, rekao kada bi ušao u "Zadrugu 2" da mu se devojka dobro ljubi, a evo šta Ivana kaže na tu temu, kao i to da li za njenu ćerku i Terzića ima još nade da se pomire.

Šta on ima da priča o tome?! To rade samo nesigurne osobe, leči neke komplekse. Ne dopada mi se uopšte. Ja sam sa Igorom i kontaktu. Mene svi zezaju što sam ja u super odnosima sa Mininim bivšim momcima. Ja ne znam šta će biti. On je dečko pogubljen, nije mu svejedno i ne treba mu zameriti. Nije Mina ništa konkretno uradila, ali je i uradila... Treba mu vremena da o svemu razmisli. On još nije našao devojku, tako da postoje šanse da se pomire. Ako kaže da je shvatila da ga voli, ne treba da se petlja ni sa kim i da se drži toga - priča Ivana.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: MERKAM GA OD POČETKA: Stanija otvoreno priznala zašto se obratila Bojanu i ZAPREPASTILA SVE! (VIDEO)

Budući da Mina neretko spominje svoju romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Ivana se osvrnula i na ćerkinu vezu sa reperom, pa priznala da se tako nešto ne zaboravlja.

Foto: TvPink Printscreen

To što je ona imala sa Đeksonom to ne može da se zaboravi. Njih dvoje su u super, drugariskim odnosima. Ništa se tu nije desilo, niti će se dešavati. Neka su ostali u dobrim odnosima, on je pozitivan dečko, a i zašto bi se zaboravljalo, oni su meni bili komedija - rekla je Ivana u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

'