AKTUELNO

Ona nekada toliko preteruje da ja odskačem od zemlje - izjavila je u intervjuu za portal Pink.rs Biljana Dragojević.

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u rijaliti "Zadrugu 2" ušli kao srećno zaljubljeni par. Međutim, situacija se tokom poslenjih nekoliko dana u velikoj meri promenila. Naime, Subotićeva je često imala zamerke na račun ponašanja svog dečka za koga kaže da joj ne pruža dovoljno pažnje i da se oseća zapostavljenom.

Sada Aleksandra skoro svakodnevno prebacuje Davidu što svoje vreme provodi u društvu drugih devojaka kojima se poverava, a najviše joj smeta blizak odnos Dragojevića i Lune Đogani.

Foto: RTV Pink

Kako bismo saznali kako na njihov odnos gledaju njihovi najbliži, kontaktirali smo Davidovu mamu Biljanu Dragojević, koja je zgrožena ponašanjem svoje snajke.

Ona je malo više impulsivna, skače i gde treba i gde ne treba. Ne dopada mi se ta njena vrsta histerije. Ja sam iskreno bila ljuta, prosto mi nije ličilo na nju da ona tako reaguje. Ipak su njih dvoje dosta dugo zajedno, i zna kako on reaguje. Pomislila sam "ako je to gluma, onda okej", a ako je to stvarno ona, ja ne mogu da razumem takvo ponašanje - objasnila je Davidova mama Biljana.

Foto: RTV Pink

Davidova mama je otkrila za naš portal i šta zamera Aleksandri i kako se oseća povodom toga što Subotićeva neretko vrši pritisak na njenog naslednika.

Volela bih jako da imam jedan poziv. Tada bih joj rekla da spusti malo loptu, da ne skače na njega, jer on dečko stvarno ništa ne radi. Da ona oseti poglede između njega i Lune, ona bi i te kako skočila, ona ne bi sigurno ćutala. Ona ne bi dozvolila da postoje bilo kakve iskre između Davida i Lune, ali je ipak otišla kod njih u izolaciju da ih malo špijunira. To je prevelika doza ljubomore, neka vrsta posesivnosti, iako se ona brani da nije tako. Nije uopšte lepo što stalno vrišti i ciči. Kad god on ustane, ona ga preklopi, ispred njega seda na sto, da se on ne vidi kada hoće nešto da kaže. To mene izluđuje. Koliko god da je to rijaliti, to nije lepo, ipak je on njen partner. Nabija mu stalno pritisak. On nije taj koji će da lupi šakom o sto. Hoće, ali napolju kada pukne - rekla je mama Biljana, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ona toliko nekada preteruje da ja odskačem od zemlje. To je tako bezveze, da on ne obraća pažnju na nju. Ne znam šta znači obraćati pažnju, ako to on ne pruža. On čak i previše pokazuje. Mene čudi da on već sada nije pukao. Oni su mi lep par, ali to ne znači da mora da ga jaše 24 sata. Retko kada vidim da je nasmejana, uvek je nervozna, neka tenzija, uvek gleda da istera neku pravdu. Treba tamo da komentariše situaciju u kući, a ne da kopa napolju privatne stvari i priča o nečemu što je bilo pre nje. David ništa ne radi, a ona pravi dramu - kaže Davidova mama.

Budući da je Luna najveći izvor svađa ovog ljubavnog para, mama Biljana je prokomentarisala i navode o emocijama i pogledima između svog sina i blogerke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ODSEĆI ĆE IM SE NOGE KADA ONA UŠETA U 'ZADRUGU': Ona je od večeras nova stanarka Bele kuće! (VIDEO)

Mislim da mu je Luna drugarica. Mislim da mu je slatka i zgodna, šta znam, ali ne mislim da mu se sviđa. Ona je nešto slično i prošla, to je i sama rekla. Kao što Aleksandra guši Davida, tako je i ona Slobu, ispostavilo se da to nije dobro. Prija mu da popriča sa njom, ali ne mislim da ima nekih emocija. To što pišu fanovi "sad je pogledao, namignuo", to je meni smešno. Bože moj, živ je dečko, pa i ako pogleda, zgodna devojka, ali ne mislim da tu ima nešto. Ako ima ozbiljnu vezu ne znači da je umro - rekla je u intervjuu za Pink.rs Biljana Dragojević.

Foto: RTV Pink

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'