AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs on je priznao da veza sa Popovićevom nije bila ozbiljna.

Stanija Dobrojević i Rebeka Popović su pre nekoliko nedelja otkrile pred milionskim auditorijumom da su delile istog momka. Ekipa portala Pink.rs je saznala da se radi o izvesnom Luki Vukajloviću iz Novog Sada.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je sa njim bila pre 10 godina i bili su tri godine u skladnoj vezi, dok je Rebeka istakla da je bila u kratkoj vezi sa istim momkom pre tri godine. Između njih dve je došlo do konflikta tokom emisije "Gledanje snimaka" kada je Popovićeva rekla da ima mnogo toga da kaže o vezi Stanije i Luke, ali i da ju je sramota da priča o tome.

Čuvši to, Dobrojevićeva je pukla od besa, pa je zahtevala da se njen bivši dečko oglasi povodom ovoga i kaže šta misli o njoj i kakva je njihova veza bila, kao i to da prokomentariše šta je imao sa Popovićevom.

Nemam običaj da pljujem bivše devojke jer onda pljujem po sebi. Staniju i njenu porodicu cenim i poštujem, ona i ja smo bili u ozbiljnoj vezi tri godine. Studirala je i trenirala. Putevi su nam se jednostavno razišli i to je to. Što se tiče Rebeke, mogu da kažem da je iznela neistinu i laž, ostaću džentlmen i neću ništa iznositi o njoj. Novi Sad je mali i sve se zna. Takođe moram da naglasim da smo Rebeka i ja bili suviše kratko zajedno da bi priča zavređivala komentare i prepričavanje - rekao je Luka u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POSLEDNJI DEO LJUBAVNOG ESEJA! David otkrio da planira život za Anom, pa priznao da sa njom ima sve što nije imao sa Aleksandrom: GORIM OD ZALJUBLJENOSTI, sa njom imam sve (FOTO)

Stanijina menadžerka Tamara, istakla je da je Luka veoma ozbiljan dečko koji ne želi da se ekspnira putem medija, kao ni da ne želi da preterano komentariše ovu situaciju u Beloj kući.

D. Božović

#Rebeka Popović

#Stanija Dobrojević

'