AKTUELNO

Nastao je haos!

Pitanje koje je prethodilo raspravi Lune Đogani i Miljane Kulić u toku koje je mlada blogerka izjavila da se kaje što je oprostila Miljani zbog toga što ona jedan od razloga što je Mirko Gavrić izašao iz Zadruge 2, bilo je upućeno Nemanji Tošiću i glasilo je:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žašto si kivan na pojedine devojke ovde? - upitao je Bojan Gaćeša.
Što se tiče toga, svideo mi se Vladimirom govor, slažem se sa tobom da reagujem slično. Ovde su žene mnogo agresivne i misle da su mnogo jake i bitne. Nemam mišljenja kada mi se obraća sa glasom muškarca, onda ih smatram mutanton. Uvreda ovde nije pu*i ku*ac. Neću mnogo da dužim postaviću pitanje za Lunu Đogani - odgovorio je i nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li misliš da ti ona može biti prijatelj, posle svega što je rekla?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona me uhvatila sinoć u sobi i ispričala mi sve, plakala je. Ja sam nju zavolela i još od ranije. Nikakvu korist nemam od toga da budem uvek sa njom dobro. Iskreno, sa Miljanom neću moći da se družim kao pre, sinoć sam posle razgovora legla i jela sam se. Znala sam šta bi mi majka rekla da sam napolju. Ja nju gledam kao dete koje je željno pažnje - rekla je Luna.
Ja sam shvatila da sam pogrešila, ne znam šta je bilo. Do nas ne bi bilo konflikta na vratima. Došla sam i rekla sam ti da mi je mnogo zao - pričala je Miljana

U raspravu su ušli Marija Kulić i Lepi Mića koji su dodatno uneli tenziju. Pričali su o odnosu Miljane i Lune, ali su one ipak nakon toga nastavile da pričaju. Luna smatra da se Anabela sigurno nervira jer je ona sinoć sve oprostila Miljani.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'