AKTUELNO

U trenutku je nastao muk.

Pitanja novinara u emisiji izazvali su opštu pometnju u Beloj kući. Oni su pripremili mnogo pitanja za sve zadrugare, a novinar Darko Tanasijević želeo je da razjasni situaciju koja se dogodila između MIne Vrbaški, Jovice Putniković i Miljane Arsić.

Darko je otkrio da mu se Mina poverila pre samog ulaska u Zadrugu 2, pa mu je priznala da nikada neće imati dečka u rijalitiju, uključujući i se*sualne odnose. Kako se to nije dogodilo, zamolio ju je da prokomentariše svoje postupke kao i sukob sa Miljanom Arsić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče Miljane i njega, to ne postoji. To je bilo dok smo mi imali krizu. Ja sam danas rešila šta sam imala, dobila sam novu šansu i lepo mi je. Ja sam sve raščistila, ja sam se izgubila čim sam došla. Ja sam se adaptirala, lepo mi je. Mi smo ponovo zajedno i ta tema sa Miljanom više ne postoji. Ako on ide za njom, neka se ona sklanja. Mene ne zanima da li je ona kriva - pretila je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja takvog muškarca ne želim pored sebe, drago mi je da ljubav živi. On je jedna pi*ketina. On nije onakav kakav se predstavljao. Ne plašim se njenih pretnji, ne može niko meni da preti. Ja sam rekla da reši problem sa svojim dečkom - rekla je Miljana.
Ne znam šta da kažem na to. Mina i ja smo se posvađali, nismo bili okej. Ja sma pričao sa njom, rekao sam da mi se sviđa, ali to nije baš tako bilo. Kad mi je Mina rekla da će sve biti okej i da neće biti izgubljena, ja sam se pomirio sa njom. Miljana je okej devojka, njeno ponašanje mi je super. Ali, trenutno mi se ne sviđa - rekao je Jovica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovica se našao u nebranom grožđu, a na pojedina podpitanja je vešto izbegavao odgovor. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Arsić

#Mina Vrbaški

'