AKTUELNO

Nastao je pravi haos u Beloj kući.

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" nastao je ozbiljni haos kada je Bane Čolak izjavio da se veoma razočarao u Draganu Mitar jer ga nije izabrala u okviru nedeljnog zadatka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je govorio kako je uvek tu za nju i da se iznenadio kada je saznao koga je sve izabrala, a njega zaobišla.

I da mi najmanji budžet daš ne bih se bunio. Nisam se žalio uopšte. Srednji budžet sam dobio. Zabolelo me je kada me Dragana nije izabrala danas da igricu. Ona me nije izabrala, već je izabrala Matoru, a svi znamo kakvu se svađu sa njom imala. Izabrala je Sanju i Lazara. Baš me to iznenadilo. Pekao sam joj hleb, nijednu cigaru nisam popušio bez nje - govorio je Bane, a onda se oglasila Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam što se ti buniš?! Nema razloga da se svađamo zbog ovog. Ja se ne ljutim za svakakve gluposti ovde. Sad će da napravi haos! Bili smo milion puta u ekipi, on uvek sabotira zadatke i tako to - govorila je Dragana, a komentar je dala i Jovana Tomić Matora:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja da sam mogla da biram, htela bih da sam u Suzaninom timu. Suzana je izabrala Zlatu, i mene je uzela Dragana. Rekla je da hoće Baneta. Daleko od toga da sam se ja nešto mešala ovde - završila je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

'