AKTUELNO

Oboje imaju emisije koje privlače veliku pažnju gledalaca i posle toliko godina emitovanja!

Voditelji televizije Pink, Sanja Marinković i Ognjen Amidžić, bili su gosti Ognjena Nestorovića u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gde su pričali o svojim emisijama, "Magazin In" i "Amidži šou" i razlozima zašto traju godinama i šta im danas predstavlja izazove.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja Marinković i njena emisija "Magazin In" slave 18 sezona, a voditeljka je iskreno odgovorila na pitanje zašto toliko dugo traje:

Ja sam se u životu trudila da budem najbolja, a ne bolja od drugih. Trudila sam se da se ne upoređujem sa drugima i da gosti koji mi dođu daju najbolje intervjue i da sve to bude odlično. Ja sam vrlo zahvalna publici koju imam, a to su sredovečne žene preko 45 godina koje imaju sve društvene mreže, ali i dalje vole da skuvaju kafu i sednu da čuju šta će Lepa Lukić ili Dragana Mirković reći kod mene. Mene prati neka treća, četvrta generacija gledalaca i te neke devojčice mi se javljaju i traže da zovem u goste blogere, jutjubere. Svemu tome se treba prilagoditi - istakla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen Amidžić započeo je proteklog utorka 11. sezonu svoje emisije "Amidži šou" a on je otkrio šta mu je i dalje najveći izazov.

Meni je "Amidži šou" 11. sezona, a pre toga sam svašta nešto radio na televiziji Pink. Meni je 25 godine rada u medijima, ja sam počeo '93. u rodnom Šapcu na radiju. Sve je teže raditi na televiziji, svaka nova sezona je drugačija. Živimo u potpuno novom vremenu i tome treba da se prilagođavamo - istakao je Ognjen i dodao:
Veći su mi neki izazovi domaći gosti, nego strani. Mi smo jedno malo tržište, možeš da dođeš do bilo koga ako platiš. Ali to je samo pokazivanje moći a ne donosi neke rezultate. Naravno da mi je drago što sam radio sa Džej Lo, Novak Đoković je prvi put bio kod mene u zabavnoj emisiji. Teže je profesionalno uraditi foru sa manje bitnim ljudima - zaključio je Ognjen.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su ova poznata lica televizije Pink još rekli pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Autor: N. Vujčić

#Ognjen Amidžić

#Premijera-Vikend specijal

#Sanja Marinković

'