AKTUELNO

Oboje su značajan deo ružičaste imperije!

U četvrtak uveče održana je glamurozna žurka kojom je obeleženo 25 godina uspešnog poslovanja televizije Pink. Više hiljada zvanica iz sveta politike, kulture, sporta i estrade uživalo je na gala događaju, a među njima su se našli i voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro", naša hrabra Dea Đurđević i reporter televizije Pink i njen izabranik Mladen Mijatović.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Njih dvoje su sa osmehom na licu ušli u luksuzni kompleks "Topčiderca", a nisu skrivali zadovoljstvo što su deo najuspešnije televizije na ovim prostorima, a i šire.

Čestitamo televiziji Pink na sjajnih 25, biće još boljih i sledećih i onih tamo, ako mogu da budu bolji, ali mislim da smo mi najdominantniji u regionu, a zasigurno prvih pet na svetu - rekla je Dea, a nadovezao se Mladen:
To je bilo davno, pre 14 godina, prezadovoljan sam sa svim što mi je Pink pružio, a ovih 25 godina je samo početak dominacije na medijskoj sceni i šire.

Foto: e-stock agency

Dea nam je otkrila kakvi su bili njeni počeci na Pinku, te otkrila da je presrećna što je postala naše zaštitno lice.

Ove godine je mojih zlatnih pet (smeh). Moje prvo sećanje, sećam se kad dođeš sa fakulteta, naučiš neke stvari, a praksu kad sam počela, uglavnom je sve to bilo kroz šalu. Došla kao student da volontiram, ostala, postala voditelj i zaštitno lice - zadovoljno kaže Dea.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceo intervju sa Deom i Mladenom pogledajte u nastavku.

Autor: S. K./ N. V.

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

#Televizija Pink

'