AKTUELNO

Trenutno je na odeljenju intenzivne nege.

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

Denda se nalazila u automobilu „opel“ s još jednom ženom, koja je upravljala kolima, kao i sa mladićem (20), koji je najverovatnije član porodice kojoj je emisija „Kuća od srca“ gradila kuću.

- Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. „Opel“, u kome je Sandra sedela na zadnjem sedištu, iz još uvek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov - kaže izvor.

Foto: Facebook

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svesti.

- Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv - kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

- Nalazi se na odeljenju intenzivne nege i lekari čine sve da joj spasu život - objasnio je sagovornik i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povređena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda.

Pink.rs

#Sandra Denda

#voditeljka

'