AKTUELNO

Marija je trenutno na odeljenju za visokorizične trudnoće!

Pevač Marko Bulat doživeo je pravu dramu kada je njegova trudna supruga Marija završila u bolnici, na odeljenju za visokorizičnu trudnoću, posle niza zdravstvenih komplikacija. Ona je i u prvoj trudnoći imala problema kada je njihova ćerkica prevremeno rođena. Marko ističe da je ona sada dobro, ali da i dalje mora na terapije i da se nada da će se uskoro dobiti svoje drugo dete.

Ja se nadam da za mesec dana ponovo postajem otac. U pitanju je samo njena krvna slika koja je u lošem stanju, posle terapija se ništa nije drastično poboljšalo, pa se vraća u bolnicu. Ona je sada dobro, nema snage, a ovako je raspoložena, kada je u bolnici hvata je nervoza, panika - rekao je Bulat o stanju svoje supruge.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: Pink.rs u posedu LJUBAVNOG PISMA koje je Ana napisala Davidu, zbog ovih reči ćete se RASTOPITI! (FOTO)

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a Bulat je rekao da će kolegu pamtiti po neprolaznim pesmam koje i sam izvodi na svojim nastupima.

Izgubili smo čoveka koji je svojim radom i kvalitetom ostavio jednu ogromnu zaostavštinu. Njegov lik i delo će živeti kroz njegove pesme, ja pevam mnoge na svojim nastupima - rekao je Marko o svom nastradalom kolegi.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Pink.rs

#Marko Bulat

#Premijera-Vikend specijal

'