AKTUELNO

Reči hita ove pevačice zagolicale su maštu učesnici rijalitija "Zadruga".

Popularna pevačica Maja Berović postigla je ogroman uspeh objavivši novi album sa pesmama koje su potpuno drugačijeg ritma od onoga što je pre radila. Dok su jedni uputili pohvale na račun njenog rada, drugi nisu bili zadovoljni njenim novim repertoarom.

Foto: Promo

No, bez obzira na prozivke, pevačica je ostala dosledna sebi i nastavila u istom ritmu, a njeni hitovi se i te kako slušaju i pevaju na nastupima. Numera koja se naročito izdvojila jeste "Neka stvar", zbog koje pevačicini fanovi "režu vene".

Međutim, tekst pesme je bivšoj zadrugarki Dijani Hazirović zagolicao maštu, pa je odlučila da se malo poigra sa rečima.

Foto: Printscreen Instagram

Zamisli Maju Berović na porađanju... Aaaa, bebo, 'ajde iskoči, bebo, samo još malo, bebo - napisala je u okviru svog Instagram storija bivša zadrugarka, a u originalu reči pesme glase ovako - Ti lutaš, bebo, skrenuo si s puta, bebo. To nije ljubav, bebo, samo sam luda.

Foto: Pink.rs

Da li će Maji zasmetati što je neko reči njene pesme izvrgao ruglu i napravio šalu, ili će joj pak biti simpatično ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PUKLO PRIJATELJSTVO? Svi su mislili da će se bivša zadrugarka videti sa Sorajom, a evo gde je ona otišla! (FOTO)

Pink.rs

#Dijana Hazirović

#Maja Berović

'