AKTUELNO

Jedva čekaju da postanu učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga".

Poznati učesnici rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti "Zadruge 2" jesu članovi porodice Vasić - Rada, Rade i njihovi blizanci Mika i Giba.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je ovu zanimljivu familiju u Maloj Plani, gde imaju porodičnu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja Vujičić, reporter "Premijere", zavirio je u njihov dom, gde je odmah uočio da su sve stvari, koje će sa sobom poneti u imaginarijum u kojem će živeti od 6. septembra, uredno spakovane.

Foto: TvPink Printscreen

Pakujem se, u gužvi sam, Rade me ne sluša. Mika i Giba su tu negde, u nekoj sobi - rekla je gospođa Vasić užurbano, koja je završavala poslove u kuhinji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV KOJU PREMA TEBI OSEĆAM ONI NIKAD NEĆE OSETITI! Veza Matore i Sanje nikad jača, njihove izlive emocija komentarišu svi! (FOTO)

Domaćin Rade je u drugoj prostoriji svirao svoju harmoniku, od koje će mu, kako kaže, biti veoma teško da se razdvoji. U domu Vasića preovladavaju crveni tonovi, tako da nema sumnje da su enterijer uredili po sopstvenom ukusu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Mika i Giba spremni su da u drugom uključenju u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pokažu kako izgledaju njihove odaje, ali i otkriju do sada nepoznate detalje o njima i učešću u drugoj "Zadruzi" - sve vas to očekuje uživo na programu Televizije Pink, zato ostanite uz najgledaniju televiziju u Srbiji!

Foto: Pink.rs

N. Vujičić

#Giba Vasić

#Mika Vasić

#Premijera-Vikend specijal

#Rada Vasić

#Rade Vasić

'