AKTUELNO

Dobrim delom su za veliku posećenost našem sajtu zaslužni upravo učesnici rijalitija "Zadruga".

Kako se oglasilo zvono koje označava da je u Belu kuću pristiglo pismo, svi zadrugari su se uputili ka poštanskom sandučetu gde su zatekli korpu sa slatkišima i voćem. Oni su bili nestrpljivi da saznaju o čemu se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je portal Pink.rs zahvaljujući dešavanjima u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" širom regiona oborio sve rekorde posećenosti, kao i zbog svih vesti koje imaju veze sa učesnicima ovog rijaltijija, stanovnici Bele kuće su nagrađeni.

Dragi zadrugari, portal Pink.rs je postao najčitaniji. Pre neku noć je zahvaljujući vestima iz "Zadruge" oboren rekord u posećenosti. Redakcija Pink.rs šalje vam poklone kao znak pažnje što često pominjete portal i često govorite o portalu na najlepši način. Nena i Miljana koje najviše pričaju o portalu Pink.rs su dobile specijalne poklone. Za Miljanu je korpa sa voćem, a za Nenu kutija sa trepavicama koje toliko voli. Obe su dobile i po šolju sa logom Pink.rs, a svima ostalima iz redakcije šalju slatkiše da se zasladite - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su bili oduševljeni ovim poklonom, a Nena Petrović i Miljana Kulić su se posebno zahvalile redakciji Pink.rs na ovom iznenađenju i poželele još bolju čitanost i uputile pozdrave svim novinarima.

Pročitajte još: TU IMA EMOCIJA, ONI SU ZALJUBLJENI: Zbog Anine iskrenosti, Kija joj zamerila na ovim rečima! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'