AKTUELNO

Njega smatra jednim od svojih naslednika na estradi.

Mnogi pevači narodne muzike maštaju da sarađuju sa kraljem folka Šabanom Šaulićem, ali samo retkima se ta želja i ostvari.

Međutim, posle višegodišnje autorske pauze, Šaulić je komponovao dve pesme, i to za mladog, ali iskusnog Emira Habibovića, koga, pre svega zbog raskošnog glasa, smatra jednim od svojih naslednika na estradi.

Foto: Promo

Emir, koji je već godinama jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, do sada je objavio dva albuma, a veruje da će pravi bum napraviti sa trećim, s obzirom na to da je okupio odlične saradnike.

Foto: Promo

- Velika mi je čast što je Šaban rešio da mi napravi dve numere. Poznato je da on radi samo sa vrhunskim izvođačima, a pošto smo mnogo puta nastupali zajedno, imao je prilike da se uveri u moje kvalitete. Nas dvojica se dugo družimo, tako da je skrojio pesme baš po mojoj meri – rekao je Habibović, koji je na novom albumu okupio sve same hitmejkere – pored Šaulića, tu su i Saško Nikolić i njegov pokojni otac Mića, Peđa Medenica, Nenad Nikolić Patalo, a izlazak se očekuje na jesen.

Autor: Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'